Миро Каризмата Прави Бебе на Ели! Платил 50 бона за Островната Сватба! Виж Тук:

Миро сватбаДоста сериозната сума от 50 бона похарчил певецът Миро за красивата си сватба на о. Корфу в Гърция.

Двойката избрала острова, понеже от години ходили там, смятали го за едно от  най-красивите места в света и имали много общи спомени от него.

На сватбата били поканени  само най-добрите приятели на младоженците, всички ястия били класни и изискани, а тържеството – мило и без помпозности. Миро платил роклята на булката, угощението, подаръците и даже се бръкнал за престоя на гостите си на острова.

Той не желаел да се жени в България не само заради медийния интерес, но и заради навлеците от бранша, които щели да се домъкнат непоканени.

Както десетгодишната му любов с Ели мина тихо и незабелязано, така протече и сватбата им. Към днешна дата те са най-малко одумваната двойка в гилдията.

Сега Миро е решил да прави бебе, но заради голямата си набожност считал, че детето му не трябва да бъде заченато в грях, а първо да направи майката почтена жена. Затова и първом вдигнал сватба, а после двамата ще работят за наследник.

От своя страна Ели се съгласила да се върне в България, въпреки че има успешен бизнес в Лондон и да играе ролята на добра и мила съпруга, издават техни приятели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *