Вижте Се*с – тефтерчето на Пламен Богданов – ще ви изуми! Виж Тук:

Ако има класация за най-нагъл бройкаджия в светските среди,  то тя със сигурност ще бъде оглавена от Пламен Богданов.

bogdanov

Напористият и самовлюбен провинциалист, който изгря случайно като звезда  в Биг Брадър, продължава да трупа слава за сметка на жените.

Заради твърденията си, че има връзка с тайнствена фолкпевица, Богданов успя да се вмъкне и престои и една седмица във ВИП Къщата, за да го срещнат с Преслава, на която преди това се кълнеше, че е любовник. Оказа се, че фолкаджийката не го познава, а той пък се отрече от думите си.

Не го били разбрали и всъщност голямата му любов била Джена. По ирония на съдбата обаче след новата си лъжа Дон Жуанът попадна право в лапите на бившия годеник на Джена – Джино Бианкалана, който директно го попита какви са им отношенията и Пламен развя бял байряк, като за втори път призна, че е лъжец. Но загатна, че всъщност голямата му любов била трета певица! На продуцентите обаче им писна от лъжите на малкия тарикат – и го изгониха!

bogdanov1

Скандалният Богданов преследва като хрътка всяка певица и след това се хвали на всички, че е минала през леглото му.

Той участва в клип на Роксана и й причини куп неприятности, след като обяви, че двамата били интимни.  След това замаза думите си, но ромската изпълнителка изяде бой от ревнивата си половинка и се наложи да се разделят.

Това не попречи на Пламен да се похвали, че имал общо и с Анелия, и с Галена…

Като капак се появи чат между него и претенциозната Гери-Никол, а там между другото се казваше, че й причинил мускулна треска по време на страстната нощ.

За Гери всяка реклама е добре дошла и тя вирна нос, без да коментира навярно пълния фалшификат.

Последната му „бройка“, с която се изфука, бе красавицата Светлана Василева, която внезапно се вбеси, че е в списъка и веднага го опроверга.

Коя е жената до Пламен, не е ясно. Той си измисля любовни списъци, за да се изфука колко е вървежен, но явно известните не се хващат на тях.

И все пак явно има някоя, защото разполага с много пари. Преди да влезе в Брадъра, той призна, че е участвал в тройка срещу 1 000 лева.

Явно и сега богати лелки си плащат, за да ги обслужва, а той от срам не ги споменава и продължава да се прави на неотразимия любовник.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *