Моника Валериева Скочи в Леглото на Богат Руснак! Виж Тук:

Моника ВалериеваМоника Валериева от седмица е в Русия. Причината е  желанието на новия й любовник да прекарват повече време заедно и то в родината му.

Откакто загадъчната плеймейтка кацнала в Москва, направо била носена на ръце. Руският топ милионер, с когото се запознала по интернет, а после и на живо в България, се грижел за нея като за истинска принцеса.

Валериева изобщо не се поколебала да го последва в Русия и буквално нямала търпение да огледа дома му! Затова поискала той да я закара направо в къщата си, уж за да се усамотят.

При вида на невероятния палат на гаджето си, тя едва не се стоварила направо на стълбището.
Къщата на руснака била с големината на хотел, а с всякаквите му там пристройки и чудновата архитектура й напомняла на малък замък.  Вътре имало безброй спални, танцувален салон, няколко приемни за гости и даже домашен киносалон.

Градината се разпростирала на огромна площ, била пълна с екзотични растения, езерце, басейн и беседки за отдих, а в гаража стояли няколко от най-бързите коли в света. Валериева многократно е споделяла, че колите са голямата й страст.

Когато видяла къде живее новият й любим, тя изтрила и последното съмнение дали е влюбена в него или само флиртуват.

Засега Моника пази самоличността му, но залива мрежата със снимки, които й прави самият той. Някои са в доста провокативни пози, а на други е направо гола, небрежно наметнала някое парцалче да прикрие „най-милото й“!

Засега милионерът смята да поживеят заедно и да видят какво ще се случи помежду им, но тя искала да стане негова съпруга и затова била в пълна бойна готовност да удовлетвори всяко негово желание. В очакване да й направи предложение за женитба, на което веднага да каже „да“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *