Стоичков Заплаши Медиите: КОЙТО КОМЕНТИРА ПОБОЯ – ЩЕ ГО СЪДЯ! Виж кои скочиха в Защита на Камата:

stoichkov1Христо Стоичков прати отворено писмо до медиите с молба да не говорят повече за инцидента по време на сватбата на дъщеря му. „Ще реша въпроса в съда“, пише лаконично той!

С две думи: „Думам ти дъще, сещай се снахо“ или „Млъкнете, журналисти, за да не ви почна с крошетата наред“!

По този повод сервилната Нова телевизия веднага извика още по-сервилни събеседници да си кажат мнението. „Българската журналистика яде малко бой… но й е малко – трябва да я бият с камъни“, изцепи  се Любен Дилов – син.

Чудесно! Но дали не трябва да започнат от него? Кой подлуди България с предаването за аварията в АЕЦ-Козлодуй преди време? Вярно е, че тогава трябваше да бъде убит с камъни! Кой се появява за хонорар във всяко нискокачествено риалити шоу и ръси бисер след бисер? Кой тича като пчеличка от телевизия в телевизия и за пари сменя тезите и позициите си по-често, отколкото сменя папионките си? Кой е вечното жури на почти всички конкурси, без да разбира нищо?

Пребитият от Камата служител на "България днес" Петър Симчев
Пребитият от Камата служител на „България днес“ Петър Симчев

Да. Некадърната журналистика трябва да се махне, но начело с господин Дилов!

По повод мерзката позиция на Любен Дилов днес на стената си във фейсбук известния наш карикатурист Христо Комарницки написа следния статус:

„Разказваха ми този истински анекдот:
Предлагат на Любен Дилов-син критичен материал за Ирен Кръстева и Д.Пеевски. Да го публикува във вестник „Новинар“.
А той отговаря: „Ще го пусна, ама по-нататък. Имам една сделка да довърша с нея.“

Ето от такова лицемерие е изтъкано бълг. общество и моралните му ментори-журналисти, дето ходят да ви облъчват от телевизорите, са такива“!!!

hristina123

Миглена Ангелова също се включи в хора на апологетите на Камата, като се оплака: „Толкова съм препатила от папараци, че от няколко години насам не смея да се омъжа!“

Е, не!

След цели пет брака да не направиш сватба заради папараци, звучи направо смешно. Че и трагично. Но пък удобно за темата с поредния побой над репортер с марка „Стоичков“.

Друг е въпросът, че госпожа „Искрено и лично“ всъщност никога не е била жертва на папараци. Преди време един от любовниците й турчин, който живее в Истанбул продаде нейни порнографски снимки на вестник „Шоу“, който пък побърза да ги публикува на първата си страница. Само че стореното не е никаква папаращина, а предателска постъпка на зарязан любовник. Така че г-жа Ангелова да не се сърди на папараците, а на интимните си партньори!

Но Миглена Ангелова даже направи анализ на раните по лицето на шофьора, бит от Стоичков и обяви, че е ударен лекичко, защото нямал големи кръвонасядания по лицето. Не знаехме, че госпожа Ангелова има и медицинско образование… Но нейсе!

Журналистката в пенсия даже цитира Конституцията, че никой нямал право да снима друг без негово съгласие.

Ако е така, то тогава всички репортажи по телевизията са противоконституционни, тъй като в обектива попадат хора, повечето от които така и не разбират, че са ги заснели.

Явно и цялото предаване „Папараци“ по американската тв. Бтв е противозаконно и СЕМ трябва да го спре!

И излъчването на всякакви спортни прояви също – понеже в кадър попада и публиката.

И направо цялата телевизионна продукция да бъде поставена извън закона – понеже снимките от катастрофи, измами, убийства и самоубийства се правят без писмено съгласие на жертвите.

Нямаше да се намесваме в този случай, но манджата вече се пресоли.

Вместо да се извини за селското си поведение, Стоичков се опита да забрани на медиите да пишат и говорят за него и въобще по случая.

А и не е ли силно неадекватно шамареното изригване на Стоичков срещу журналистите от „България днес“? И като си има определени принципи, не беше ли по-добре Камата първо да изясни позициите и нагласите си със собственото си семейство и по-специално с голямата си дъщеря Михаела – Мика! Вижте защо:

Папараци ли снимаха Мика как се целува с Аръков, с турчина Айкут, със знайни и незнайни младежи…? Или тя сама публикуваше снимките и селфитата си с въпросните левенти в личния си профил във фейсбук? Май, по-скоро второто!

Папараци ли я щракнаха с едва прикрити зърна на ци*ите? Или… фейсбук?

Те ли я изтипосаха по бански, който почти нищо не прикрива?

Собствената му щерка Мика охотно публикува разголени снимки във Фейсбук, но папараците са виновни, че отишли да снимат другата му дъщеря – облечена в бяла рокля до петите пред манастира!!!

А Стоичков като иска пълна секретност на сватбата, да беше наел отбор юнаци да я охраняват!

За съжаление или не – професията папарак съществува в цял свят, а 80 процента от населението чете точно такива новини.

И кое е морално и неморално в случая е спорно!!!

Но е безспорно, че днес и вчера се виждат ярки опити да се неглижира бруталния побой над журналиста, като пи-ар-ите на Стоичков активираха цяла медийна агитка в защита на побойника! И това вече е обезпокоително!

Обезпокоително е за свободата на словото! От побоя на Стоичков и неговите медийни защитници лъсват темите за връзкарството, шуро-баджанащината и цялата въобще обществена несправедливост в България, които ни правят такива, каквито сме: нагаждачи, продажници, подлизурковци, треперещи от силния и мачкащи слабия!

Точно тези наши слабости като народ използват и управляващите от ГЕРБ, които са ни яхнали и ще продължават да ни яздят! Докато сме такива! Skandalno.net

Мика бански

Мика гола

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

22 коментара

  1. АЗ ПОДЪРЖАМ СТОИЧКОВ И НЕ МОЖЕ ДА СНИМАШ ЧАСНО МЕРОПРИЯТИЕ АКО НЕ СА ТЕ ПОКАНИЛИ. ТАКИВА ЖУРНАЛИСТИ ТРЯБВА МНОГО ДА СЕ БИЯТ ЗА ДА НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ТОВА И ЗА НАЗИДАНИЕ НА ДРУГИТЕ.

  2. Аз пък този селянин не го подкрепям изобщо. Както и изказалите се в статията лицемери. Особено нагаждача Любен Дилов.

  3. В случая има полиция! Има компетентни органи. Ако всеки тръгне да се саморазправя, докъде ще стигнем? Стоичков се прави на мачо и трябва да бъде наказан с цялата строгост на закона, тъй като е публична фигура и дава пример на другите.

  4. Какъвто е простия ритнитопковец, такива са му и защитниците. Прости, та прости хора.

  5. Гениален футболист и уникален дебил в обществения живот! Обаче-и доцент…!

  6. Защо не удари кроше на американски папарак, като го снимаха с оная фуста на плажа в Маями? Защото знае, че там има закони. Магариите ги прави само тук

  7. не съм чувала досега Етрополския манастир да е собственост на простака, отказал се от майка си от родината си. тогава как така тоя цървул недодялан си позволи да спира колата, да удря и да дерибейства на такова място? ще съдиш на кукуво лято, който и да било. аз обещавам да те коментирам и денем и нощем селяндуро прост! а като чуя, че е прочул и много бил да на България умирам от смях. това е професията му и тя му даде, България го направи мултимилионер тоЯ мошеник. попрочетете в нета за него и ще видите, че десетки пъти е бил под ударите на закона. и сега избяга на майната си в Маями. е защо толкова бързо бе сельооооооооооо…защо 24 часа след небеизвестната сватба на щерка си избяга. МИЗЕРНИК !

  8. То и на вън по света журналистите снимат подобни мероприятия,но не ги бият……вероятно защото не снимат циганска сватба,а като знаем какъв е произхода на Стоичков,тия наще журналисти в случая,точно на такава сватба са попаднали! :))))

  9. Не съм привърженик на Стоичков не го харесвам но в този случай съм на негова страна тия смотани журналя нямат право да се месят в личния живот на никой и аз да съм и аз ще ги набия ама наистина ще ги набия

    • Спокойно, на твоята сватба никой няма да дойде. Мишките никой не ги снима

  10. Ако хонорис или как беше там господин Стоичков беше истински българин , щеше да почерпи всеки присъстващ ,както е редно на сватба.

  11. Пълен случайник е този Стоичков. Прост нагъл аругантен лукав тарикат шмекер. Абсолютна издънка дори за тези които мислят че е голям футболист ще им кажа че е едно дърво и нищо повече.Дълго може да се пише но ще спра до тук. Точно така той е публична личност и е пример за подръжание но с какво. Както беше поменато по горе. С това че се отрече от родителите си и родината си или с некадърните си изяви на всякъде по света като треньор дори в Южна Африка щяха да го бият но зара май го покри. Ние май наистина сме наивен народ след като даваме евала на това недоразумение!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *