Путин: ЗАПАДЪТ ЗНАЕ, ЧЕ Е ЗАГУБИЛ БИТКАТА ЗА СВЕТА, но Продължава да Упорства по Инерция! Още не сме натиснали сериозно в Украйна. Нека САЩ и НАТО спрат със заканите, а да опитат да ни победят на бойното поле! (С ВИДЕО)

Русия още не е започнала сериозните действия в Украйна. Същинската операция тепърва предстои, заяви днес президентът Владимир Путин. И добави: Все по-често чуваме изявления на лидери на някои западни държави как НАТО и САЩ трябвало да се намесят, за да ни победят военно. Е, какво да им отговорим, нека опитат“, добави той с иронична усмивка.

Това каза руския президент по време на извънредна среща в Кремъл с ръководството на долната камара на парламента и лидерите на партийните групи в нея, на която им благодари за действията им в завършилата вчера пролетна сесия. „Действахте консолидирано и сплотено – като истински държавници и патриоти на Русия, за които в сложни условия междупартийните разногласия минават на заден план. Защото партии у нас имаме много, но Родината е една и няма нищо по-важно и висше от съдбата на Отечеството“, продължи той.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Според него не Русия е нападнала Украйна на 24 февруари, а Западът още през 2014 г., когато продуцира и реализира операцията си по овладяване на Украйна чрез цветен преврат.

Путин говори за последвалия геноцид спрямо руското и рускоезичното население в Донбас и Южна и Източна Украйна и че Западът е основният инициатор и виновник за случващото се днес. Именно Вашингтон, Лондон и Брюксел провокирали днешния руско-украински конфликт, „за да преминат към следващия етап по подчинението и овладяването на Русия и нейните безкрайни ресурси“. Според него иначе Западът нямал повод за прокси война с Русия и въвеждането на санкции.

В предаваното по телевизията и на живо в интернет слово, Владимир Путин каза, че „още в самото начало на специалната военна операция Западът е трябвало да разбере, че вече е изгубил, защото този горещ сблъсък маркира и пика на кардиналната разруха на световния ред по американски, и на либерално-глобалисткия американски егоцентризъм“.

В момента светът преминава от еднополюсен към „многополярен световен ред, основан на международното право, на истинския суверенитет на народите и цивилизациите, на волята им да живеят своята историческа съдба, със своите ценности и традиции, изграждайки помежду си сътрудничество, основано на демокрацията, справедливостта и равноправието“. Според Путин „Западът би следвало да си дава ясна сметка, че вече е невъзможно този процес да бъде спрян“.

„Ходът на историята е неумолим и опитите на колективния Запад да наложи на света своя нов-стар световен ред са обречени на неуспех“, продължи той. След което подчерта, че „Русия има много привърженици, включително в САЩ и Европа, а още повече по другите континенти и страни и те ще стават все повече и повече… в това няма никакво съмнение“.

„Дори в страните, които все още са сателити на САЩ, нараства разбирането, че сляпото васално подчинение на техните управляващи елити на доскорошния хегемон САЩ, като правило не съответства на националните им интереси, а често кардинално им противоречи“, каза Путин.

„С нарастването на тези настроения в обществото, с времето всички западни политически елити ще бъдат принудени да се съобразят“, добави той.

„Истината и реалността е, че народите на повечето страни по планетата не искат неолиберален и глобалистки живот и бъдеще, те се стремят не към формален и декоративен, а към съдържателен, истински суверенитет. Те просто се умориха да стоят на колене, да се унижават пред някогашните си западни колониални господари, които продължават да се смятат за изключителни и превъзхождащи ги. На народите, на повечето държави в света и на техните елити им писна и не желаят повече в собствен ущърб да продължават да обслужват западния интерес“.

Това, което хората в демократичния свят, вече не искат в собствените си страни, Владимир Путин описа така:

– тоталитаризъм

– цензура

– закриване на медии

– репресии върху журналистите и обществениците

– същата практика и в политиката, културата, образованието, изкуството, всички сфери на обществения живот в западните страни

– тоталитарен либерализъм, глобализация и повсеместни забрани

Всичко това Западът и неговото острие САЩ налагат на целия свят.

В заключение Путин заяви: „Чуваме, че същите сега искали да ни победят на бойното поле. „Е, какво да им отговорим, нека опитат“.

„Вече се наслушахме, че Западът иска да воюва с нас „до последния украинец“. Това е трагедия за украинския народ, но изглежда всичко отива в тази посока. Всички са длъжни да знаят, че ние, общо взето, все още нищо сериозно не сме започнали“.

И добави, че Русия не се е отказала от опцията за мирно решаване на конфликта чрез преговори, но тези, които продължават да отказват, трябва да знаят, че „колкото повече време минава, толкова по-трудно ще им става да се договорят с нас“, заяви Путин.

На последните заседания на Държавната Дума депутатите приеха и редица поправки в Наказателния и Наказателно-процесуалния кодекс като:

– затвор от 12 до 20 години за участие във въоръжен конфликт или военни действия, които са насочени срещу сигурността на Руската федерация

– затвор от 10 до 20 години за шпионаж – събиране, съхраняване и предаване на противника на сведения, които може да бъдат използвани срещу Русия и нейния народ.

– преминаване на страната на противника вече ще се счита за държавна измяна.

Едно от новите предложения е, сражаващите се в Донбас лугански и донецки опълченци да бъдат юридически признати наравно с бойците на руската армия. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. СЛАВА ВЛАДИМИР ПУТИН ПРЕБЛАГОСЛОВЕН ДА СИ НАШ ВЕЛИК БРАТ ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ ИМАШ ОБИЧТА ДОВЕРИЕТО И ВЪЗХИЩЕНИЕТО НА СВЕТА ГОСПОД ДА БДИ НАД ТЕБ И ТЕ ПАЗИ ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ ЧАКАМЕ ТЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД

  2. Умен поумен,найумният от умните,
    Велик, повелик найвеликият от великите
    Патриот, родолюбец, човеколюбец
    Бъди здрав.

  3. Видеото не се вижда в чужбина изобщо, а и да има такова видео, как да разберем дали е достоверно?

  4. Това са изводите на здравия разум,на фактите,които целият свят вижда, само нашия атлантически маймунарник не ги разбира. Вижте колко медии има в Белгия например, вижте и България колко има.Сравнете броя на партиите у нас и този на другите европейски държави, както и на десетките НПО-та, които се захранват с американски пари.Третират ни като абсолютни добичета, защото тези, които разбират геополитиката на света са изключения потвърждаващи нивото ни.Синдрома на предоставяне мисловната дейност на „началниците“е залегнал здраво в главите ни.Русия е на път да освободи света от сатанинската хватка на Щатите и техния духовен учител Британците.Не видяхме и ролята на натовския генерал в целия този спектакъл. За такава слепота е писано още в библията.

  5. Когато фактите говорят, боговете мълчат. Русия е приела много повече бежанци от Украйна отколкото всички взети заедно „прифронтови“ държави. Преди войната милиони украински гастербайтери работеха в Русия.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *