Президентът Румен Радев Разкри своя План: БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПАСЕНА! Виж Тук:

Румен Радев и девойкиЕдно от най-важните предизборни послания на новия президент на България Румен Радев, мина някак незабелязано от хората в страната. А именно думите му, че българските граждани не трябва да се делят повече на сини, червени или зелени.

И наистина, онова, което най-много спъва през годините твърдото и настойчиво отстояване на националните интереси на България, е именно липсата на единство сред хората в страната по най-важните въпроси за нейното оцеляване.

Това разделение беше грижливо отглеждано и поощрявано през изминалия четвърт век от емисарите на Вашингтон и Брюксел, които на подобен принцип разделиха и мощната Югославия. За да проработи и у нас, древноримската формула „Разделяй и владей!“, бяха хвърлени милиарди долари в създаването на протестърски мрежи, „неправителствени“ организации и клика от „удобни“ политици.

Но „архитектите“ на унищожаването на България днес са шокирани, поразени и отчаяни. Оказва се, че техните 26-годишни усилия и харчове са били НАПРАЗНИ.

БЪЛГАРИЯ ОТНОВО Е ЕДИННА!  Народът се обедини около фигурата на генерал Румен Радев, чиято кауза е СПАСЕНИЕТО НА НАШАТА РОДИНА!

Умният и корав български народ отново победи Запада – изконния враг на славянството и православието.

Защото отминалите президентски избори са най-яркото и категорично доказателство, че когато НАРОДЪТ СЕ ОБЕДИНИ, той е в състояние да победи и най-здраво окопалата се в управлението властова и продажна мафиотско-американска върхушка, каквато през последното десетилетие у нас беше партията-държава – ГЕРБ.

Още несвършили президентските избори, обаче, и ето че пак сме свидетели на нови явни и тайни опити на Задкулисието, да върне проваления политик Бойко Борисов на бял кон във властта.

Вчера гербаджиите се разбързаха да въвеждат мажоритарния вот. Защо? Ами защото може да им донесе изгода! Затова.

Борисов се разбърза да подава оставка. Защо? Ами защото,, макар и в оставка, властовите лостове са още  у него и у евентуалното служебно правителство, което ще бъде назначено от послушника на ЦРУ и Борисов, проваления бивш президент Плевнелиев.

Старите ГЕРБерски муцуни, против които българският народ гласува на президентските избори, ще организират много по важните парламентарни избори.

Това е едното. Другото е, че ако се възприеме мажоритарната избирателна система, най-напред ще бъдат ликвидирани многомандатните избирателни райони, които ще се заменят с едномандатни.

Малко хора са наясно, че в един едномандатен район побеждава само един кандидат и само той влиза в парламента. Тоест победилия макар и с половин процент кандидат за депутат – получава всичко! И това ще е кандидатът на партията, която има най-много гласове в съответния избирателен район. Например, районите с компактно турско население няма да излъчат други депутати, освен тези от ДПС. Ами българите, които живеят там и които са гласували за друг кандидат? Техните гласове просто изчезват. Те остават без представителство в парламента и в общинските съвети.

Това ще се случи във всички избирателни райони в страната, защото от едномандатен район може да бъде избран само един депутат.

И накрая в парламента ще влязат само ГЕРБ, ДПС и евентуално още по-орязана и по-малка група на БСП. Защото за ген. Радев гласуваха много сини избиратели, но при парламентарни избори те няма да гласуват за БСП. И дори само 30 % от избирателите да гласуват за ГЕРБ, е възможно накрая те да разполагат със 70-80 % от депутгатите в Парламента.

Затова бърза Борисов. Затова бързат и неговите западни ментори. Затова ни заблуждаваха с баснята, че при мажоритарен вот, ще се гласува за личност. Откъде ще се намерят толкова ярки личности, че и всички избиратели от даден район да ги познават, че и всички да решат да гласуват за тези личности.

Истински мажоритарен избор в България ще се случи само в отделни райони, но по-скоро като изключение от правилото. А правилото е проверено в практиката и показва, че в огромното мнозинство от случаите у нас, кандидатът се избира заради партийната му принадлежност. Тоест, най-често печелят кандидатите от партията, която има най-много симпатизанти в дадения район.

И според новото правило за мажоритарния вот, гласовете на останалите избиратели изчезват в небитието, както и техните партии.

Но президентът на България Румен Радев каза, че има спасение за нашата страна. И той еднозначно и категорично имаше предвид Обединение на целия български народ около каузата за спасението на България.

Видяхме, че онова което ни предлагат партии като ГЕРБ и Реформаторския блок не работи в интерес на българските граждани. Не създава по-силна в икономическо отношение държава. Не предлага достоен живот за хората в страната.

Следователно, каквито и да са предстоящите изключително важни парламентарни избори – дали мажоритарни или пропорционални – ние трябва да гласуваме за партиите, чиято кауза е възраждането на България.

Ако искаме да се измъкнем от кризата, имаме само един изход: Да се обединим, да излезем не 4, а 5 или 6 милиона на изборите и отново да покажем червен картон на домогванията на американската марионетка Борисов и неговата лична продажна и тотално зависима от Вашингтон партийка ГЕРБ.

Защото 85 % от българите са за съюз с Русия и против русофобската партия на Борисов.

Трябва само да излезем всички заедно на предсрочните парламентарни избори и да изхвърлим окончателно гербаджийските унищожители на България – и  от властта и от политиката. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. не вярвам на никого до като не видя осъдени за корупция и кражби!!!!!!! И то не да го съдят за да разлайват ку4етета ами с влязла в сила ефективна не условна присъда!!!!!!!!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *