Преслава показа новото си гадже! Вижте кой е той! СНИМКИ

ПреславаПреслава най-после се осмели  и  пусна снимка, на която е  в интимната компания на млад богаташ от Благоевград.

Отдавна се говори, че тя има нова тръпка, но досега никой не знаеш кой е той. Докато певицата сама не загатна тези дни в профила с в инстаграм, че е влюбена до уши. На всичките й снимки има много цветя, подарени от любимия, а на последната – огромно легло, направено от красиви червени рози.

Снимките, които Преслава публикува в социалните мрежи напоследък валят като напоителен дъжд. На тях певицата е ту с букет, ту с нов подарък, а пред приятелки обяснила наскоро, че е влюбена безнадеждно и щастливо като ученичка.

Преслава рози„Не знаех просто, че мога да изпитвам такива силни чувства и буквално да умирам от любов. Той е страхотен,  мил и грижовен, истински кавалер е и знае как да ме направи щастлива! Нещо, което отдавна бях забравила какво е“, изповядала се Преси пред своя близка аверка.

Фолк примата рядко показва мъжете, с които е! Дори по време на дългогодишната й връзка с Бирмата, фотосите с него се броят на пръсти. Внезапно обаче тези дни тя тиражира фото с новия си любим и изобщо не се крие.

Преслава и Йордан са щастливи в зората на връзката си!
Преслава и Йордан са щастливи в зората на връзката си!

За новия мъж на фолкпевицата не се знае много, освен че е известен в бизнеса си, богат е и се казва Йордан Николов.

Откакто Преслава изрита Бирмата от живота си, името й бе спрягано с много мъже. Основни заподозрени от феновете като нейни любовници бяха Станимир Гъмов и Фики Стораро. Причина за подозренията стана факта, че Преслава се целуна публично с Фики след музикалните награди на „Планета“, а Бирмата нахлу в дискотека с гардовете си и опита да пребие младия певец от ревност. В опита си да предпази любимия си турски изпълнител пострада и самата Преси.

Сега обаче Бирмата най-после се утеши в обятията на Алисия и Преслава си отдъхна – и отново си позволи да обича и да бъде обичана.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *