СТАВА СТРАШНО! Референдумът на Слави ВРЪЩА БОРИСОВ НА ВЛАСТ! Има ли Заговор между Дългия и Бай Х*й! Виж Тук:

slavi-boiko1Невероятно драматичен и силно обезпокоителен обрат разтресе политическата сцена и българския народ буквално ден след президентските избори и седмица след Референдума.

След като в неделя вечер всички българи с радост и облекчение видяха омразният им диктатор Борисов да се търкаля на земята, гушнал собственото си парцаливо его, на следващия ден, в понеделник изненадващо фиксираха нахилената му физиономия в поредица от няколко тв. интервюта. Със самодоволна усмивка политическият пумпал Борисов се завъртя няколко пъти и обяви, че подкрепя с две ръце референдума на Слави! Нещо повече: Още днес щял да внесе за гласуване промяната на изборната система и превръщането й в мажоритарна! И още по-странно: Самият Борисов щял да натиска да се приеме от парламента дори резнатия от КС въпрос за броя на депутатите – да се намалят до 120!

Внезапно Бащицата получил озарение, че Слави е умен мъж и народните избраници действително трябва да са 120 на брой. При това избрани мажоритарно. И още: Борисов настоя да бъде свикано Велико народно събрание, което тутакси да приеме не 3, а всичките 6 въпроса, искани от Слави и екипа му!

Ха, сега де!

Но нека погледнем хронологията на събитията, които доведоха до този невероятно озадачаващ политически ход на Бай Х*й:

Още през лятото Трифонов започна да събира подписи за референдум. В отговор ГЕРБерските медии ревнаха в един глас и буквално го размазаха. Измислиха му прякор Славуца, изкараха го обратен, а след това педофил, насилващ малки момченца в детски домове…

После пък го обявиха за женкар и не остана светска дама, която, пак според „гербавите“ журналя, да не е минала през леглото му.

слави-бойко

Журналистите стигнаха дотам, че се заиграха и с мъжкото му достойнство, което „според запознати“ било късо и меко.

Стигна се дори до безумието, че всяка статия, подкрепяща Слави и Референдума му, бе цензурирана и във Фейсбук и въобще не стигаше до аудиторията.

Промяната настъпи три седмици преди изборите, когато изведнъж българската редакция на фейсбук свали цензурата върху статии, свързани с темата за Референдума на Слави! По същото време спряха да плюят срещу Дългия и ДПС-ГЕРБаджийските вестници на Делян Пеевски, както и няколкото национални телевизии, до една под похлупака на властта.

Буквално за една нощ всички медии в държавата свалиха цензурата, смениха тона си и изединпът наченаха да хвалят референдума.

На самите избори пък Борисов се удари в гърдите пред камерите и тържествено заяви, че бил гласувал с „ДА“ на всички въпроси, понеже били смислени и полезни за България.

Е, как така, когато само преди месец Борисов снизходително съветваше Слави да си гледа предаването и да не се меси в политиката? И се гавреше с шоумена винаги, когато го питаха по време на пресконференция или интервю за свикания от него референдум!

Слави БПак хронологично, Бащицата даде оставката си съмнително бързо и едва се сдържа да не я напъха в ръцете на новия президент още по време на първата си пресконференция, непосредствено след като станаха ясни резултатите от изборите за президент.

През същата фатална нощ социологическите агенции направиха блиц проучване, за да уверят самодържеца Борисов, че ГЕРБ е все още първа политическа сила и ако хората пак хукнат към урните, ще дадат 31 процента за герберите срещу 29 % за БСП. Според същата прогноза в далечината се поклащаха само патриотите със 7 %, а реформатори и ДПС са на критичните за влизане в Парламента 4 %.

Така, изведнъж Слави и неговият референдум се оказаха спасителен пояс за премиера в оставка и потъващата му популистка партийка.

В референдума Борисов прозря вратичка не просто да се върне във властта на бял кон, но и отново да овладее цялата държава с всичките й власти!

„Поискахте мажоритарна система – имате я!“, каза Борисов и продължи:

„Поискахте по-ниски субсидии за партиите – имате ги! (Апропо – ГЕРБ си има достатъчно пари по черните каси със заграбени държавни средства, а също и несметно финансиране от вашингтонски соросоидни спонсори и заинтересовани местни олигарси-б.р.)

Конституционният съд не допусна въпроса за броя на депутатите? Аз ще оправя нещата! Искам веднага Велико народно събрание! И ще гласуваме да са 120!“, завърши Бащицата.

Видно е, че към настоящия момент най-голяма изгода от мажоритарният вот и всички останали 6 въпроса от Референдума има самият Борисов.

Защото това ще му позволи следното: Първо, приеме ли НС въпросите от Референдума, ГЕРБ се превръща в първа политическа сила. По причина, че ГЕРБ държи държавната и общинска администрация, кметовете, местните олигарси… И с особеностите си, мажоритарният вот директно изстрелва ГЕРБ на първо място, дори ако 70 % от народа гласува срещу тях.

Ето защо: Малко хора са наясно, че в един едномандатен район при новата мажоритарна система, побеждава само един кандидат и само той влиза в парламента. Тоест победилия макар и с половин процент кандидат за депутат – получава всичко! И това ще е кандидатът на партията, която има най-много гласове в съответния избирателен район. Например, районите с компактно турско население няма да излъчат други депутати, освен тези от ДПС. Ами българите, които живеят там и които са гласували за друг кандидат? Техните гласове просто изчезват. Те остават без представителство в парламента и в общинските съвети. А на Борисов няма да му е никак трудно с платената си креатура от местни кметове и общински фирми да фалшифицира изборите и да задмине БСП-кандидатите с половин процент. Половин процент вповече, но… при мажоритарния вот победителят взима всичко. Сега изясни ли ви се картинката?!

А в новия посинял до отровно герберско Парламент, вместо да се разправя с 240 депутати, на Борисов ще му е далеч по-лесно да дърпа конците на 120, две трети от които – депутати от ГЕРБ. Нищо че за ГЕРБ ще са гласували само 30 % от избирателите.

И още: Вместо да се главоболи с десет партии, насреща си ще има само три.

Битката му с реформаторите отпада, защото те няма да влязат в парламента. Ще остави извън борда разделените на две ДПС-та турци и ще управлява еднолично.

А БСП само ще си лае отстрани с два процента по-малко дори отсега.

Слави ли си направи криво сметката, или банкянския хитрец прекара и него?

А с него и целия народ?

А ще успее ли?

Да!

Ако дружно не го изпратим в историята! Този път завинаги! Как ли?

Ами като излезем масово на изборите и гласуваме за БСП!

Защото според новия мажоритарен принцип, гласуването за която и да е друга партия – отива при ГЕРБ!

Българи, от нас зависи! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

  1. КАЗАХ ЛИГО ПРЕДИ ВРЕМЕ,Я ВИЖТЕ МИ КОМЕНТАРИТЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕНА. ПАРТИЯ ЩЕ НАПРАВИ СЛАВИ И БОРИСОВ ЩЕ Е ЗАД НЕГО. ТАКТИКА. ДОРИ В ЕФИР ЗАЯВИ ЧЕ ДА Я НАПРАВИ и сега като се връщат на депутатските места и с партията на Слави,а може и на Марешки ще е вече влас нова.

    • Как разбра, че Слави ЩЕ прави партия, обади ти се да ти каже ли ?!

  2. Много отрано разлаяхте псетата ! Или Ви е страх ! Мен , не ме страх , защото имам да губя само цървулите си ! Но , вие има какво да губите , заедно с Менторите Ви !
    Глас народен Глас Божий ! Вие , пак като комунистите ! Страх ли , що ли ?!

  3. Това банкянско говедо е способно на всичко! Къде е Цацаров да го вкара в пандиза?

    • Слави няма за какво да е в пандиз, а ма ти… си за осихоспециалист! Като се извисиш до нивото на Слави, може и да се излекуваш. ;)

  4. Божееееее!!!!!!!!!! Баси парцаливото писане, Божееее!!!!!!!!!!! Защо е анонимно, питам ви??? Кой е тоя болен мозък, който е написал повръщнята по-горе??? Ей, ГЕРБавите олигофрени!!!!!!!! Ще ревете още много време, ще си представяте някакви инфантилни неща, като мерака ви, че на бъдещи избори ГЕРБавите сте щели да сте „първата сила“!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ненормалници нещастни!!! Може да стане Десета световна война, но ГЕРБ е история – разберете го веднъж завинаги!!! Защото изборите за президент БЯХА ПРОТЕСТЕН ВОТ!!!!!!! Което ще рече, че на нормалните хора ни писна от малоумието, продажността, кражбите, и откровената инфантилност на шибания ви бивш „премиер“ БУДА ТИКВАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Ти прочете ли статията въобще, бе Глупак! Автора на статията е срещу ГЕРБ и обяснява защо референдума в момента облагодетелства Бойко Борисов! аман от малоумници! Като си неграмотен и не можеш да четеш- недей коментира!

      • Аман от „умници“ като теб! :( И – по-леко с епитетите! Понаучил съм се да сричам, но ми е интересно, когато пишеше коментара си, в огледалото ли се гледаше?!

  5. Нищо чудно да се появи нещо ново. пак плашене. Всяването на страх е основното средство за влияние върху хората.

  6. Слави също се изненада от резултата и от това, че Боко го яхна

  7. Влизаме в задънена улица.Изхода е един – ПЕВОЛЮЦИЯ!

  8. Няма страшно, Корнелчето каза, че тези изменения в изб.кодекс ще влезат в сила чак след една година. Тегае изборите че са минали.Споко!

  9. Смотаняци дано всички бесепари се заличът от Земното калбо.Тъпи крадливи нагли гнусни бесепари който нищо неса направили за толко години А….НАПРОТИВ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ…ВЕЧНА СМЪРТ ЗА БСП

  10. За толко години на власт не направиха нищо положително…А НИ унищожихте Държавата

  11. КАК ЛИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ЧЕРВЕНАТА ВИ ХУНТА,КОЯТО РАЗСИПА РОДИНАТА!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *