Деси Цонева призна: Окрадоха баба ми Анахид заради мен! Виж Потресаващата История:

Деси чаша„Ставам нов човек, обяви внезапно Деси Цонева.

Ще си седна на трите букви и ще стана по-отговорна, ще работя сериозно, дори на няколко места и ще се грижа за детето си“.

Кой знае колко пъти е давала тези обещания и не ги е изпълнявала.

Говори се, че баба й Анахид Тачева била обрана от телефонни измамници точно заради нея. Апашите заплашили възрастната телевизионна легенда, че са отвлекли внучка й, докато била пияна и дрогирана и възрастната легенда се хванала, защото това било точно в стила на Деси. Бабата добре си познава стоката и изобщо не се усъмнила, че палавата й внучка се е напила някъде до безпаметност, а лоши хора се готвят да й сторят зло. За щастие, Деси не била отвлечена, но Анахид се раздели с всички свои бижута и спестявания.

А Десислава, за да я успокои, даде обещание, че ще бъде добра.

Дали пияното Деси изпълнява обета пред баба си, обаче се вижда от снимките, които ВИП-съквартирантката публикува наскоро във фейсбук. Още след излизането си от „ВИП Брадър“, тя се хвърли на врата на сегашното си гадже и пусна сума ти снимки как славно се натискат. Случайно или не, зад гърба им има включен телевизор, а по него върви интервю с генерал Радев.

Деси Румен„Смятам, че оставката на кабинета ще доведе до сериозна дестабилизация в страната“, направи опит да философства доскорошната брадърка.

„Българският гласоподавател в момента е  объркан, не се води от политически идеологии, а гласува на чисто битово ниво – иска по-евтин бензин, ток и лекарства“, изказа компетентно политически ангажирано мнение под снимката си Деси Цонева.

Както винаги, тя се плъзна по повърхността и не разбра, че вотът не е за евтин бензин, а наказателен – срещу мракобесника Борисов и кохортата му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *