Сърбеж! Деси Цонева си спретнала С*кс Оргия в хотела, преди ВИП Брадър!

Деси небременнаПродуцентите толкова старателно събираха и лепяха парчетата от достойнството на Деси Цонева , като върло криеха миговете й на пиянство и хамалския й език в Къщата, когато тя отново закова камерите върху себе си.

Този път Десислава се намъкна в изповедалнята и открито заяви, че цикълът й закъснява и се съмнява, че е бременна. Брадърът зяпна, тъй като цял сезон Митковата щерка се бе докосвала единствено до бутилката, не и до мъж! Но се оказа, че все пак мъж в покоите й е имало. В последния ден, когато играчите били събрани в хотела, за да ги откъснат от света и да ги подготвят за влизане, Цонева си вкарала свой приятел в стаята и се забавлявала с тялото му до последно, за да може да издържи после на „голямата суша“. Още преди месец Цонева призна, че не може без се*с, към който буквално е пристрастена.

Мъжът, с когото утолявала страстта си, явно няма никакво значение за нея и е един от многото, затова тя дори не се замисли над казуса дали да ражда евентуалното бебе, а веднага заговори за аборт. Ще убиеш един нов живот – разяри се Жоро Торнев, който има проблеми с правенето на деца и е върло религиозен.

Деси сексЧе аз и друг път съм правила аборт, каза безгрижно Деси, а жените в къщата наскачаха в нейна защита, тъй като всеки имал право да реши иска ли едно дете, или не. Мъжете пък заклатиха безпомощно глави, но Торнев продължи с настъплението по всички фронтове: „Всяко пето семейство е с репродуктивни проблеми, а вие хвърляте бебета на боклука“, запени се той.

В края на краищата тестът за бременност показа отрицателен резултат и духовете в Къщата се успокоиха.

Никой не заговори за морала на Цонева, която си призна, че обича да се забавлява в леглото с най-различни партньори, защото е пристрастена към секса като към наркотик. А Малък Тошко пък я издаде преди време, че дори участвала в оргии, като сменяла по няколко партньори на вечер.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *