Гаври ли се Нико Тупарев със зрителите? На санаториум ли е Лили Вучкова? Виж Тук:

Лили оплакване каскаНа санаториум ли е Лили Вучкова във ВИП Брадър? Не се ли усеща, че ако не беше защитена, отдавна щеше да е извън Къщата, ядосват се зрителите.

След като дъртата Кака се превърна в галеницата на Биг Брадър, който й подари статута „спасена от номинации до края на предаването“, веднага й минаха всякакви болежки и се включи активно в живота в Къщата. Активността на Лили обаче се изчерпва единствено с клюкарстване по ъглите и злобеене срещу Миглена Ангелова, която се разминава с нея като с тапет на стената.

Какво й е на Лили? Бюджетът не я интересува, защото й носят отделно храна, спи спокойно, защото не е в общата спалня, почива си по всяко време, не я товарят с тежки мисии… но Каката пак намери за какво да се оплаче. Сега пък костюмът й на куче й спарвал косата, развалял й прическата, тежал й, ограничавал й движенията…

Освен това вече 40 дни била откъсната от света, не била гледала телевизия, не е чела вестници, чувствала се дезинформирана и не знаела какво се случва навън.

След дългото й хленчене колко жертви прави заради престоя си в Къщата, Брадърът я попита желае ли да бъде освободена от сделката – „имунитет до финала“ и да бъде номинирана наравно с другите. Каката не очакваше този въпрос и поиска време да размили.

„Трябва да ми отговориш тук и сега“, категоричен бе гласът зад кадър. Лили мигом изостави всякакви размисли и каза – „О, не – не се отказвам. Щом Вип Бадър ми е оказал тази чест, ще остана до края и ще се боря“.

За какво ще се бори Вучкова, не е ясно. Може би за любима звезда на България?

Защо пък не! Ако българите си търсят някакъв огледален и събирателен образ на нацията вътре в Къщата, може би това е Лили. Вечно мрънкаща, все хленчеща, все недоволна, вечно искаща и все незадоволена. Човек, който смята, че страда заради другите, а не заради себе си. И всички са му длъжни, само той не дължи никому – нищо. И не иска да се бори за правата си, а е най-доволен, когато някой друг го прави вместо него. И обикновено си избира някой диктатор – да му диктува. И пак е недоволен!!!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Явно не ви е ясно как да решите въпроса с подобни ГЛУПОСТИ.СМЕНЯТЕ ПРОГРАМАТА.

  2. Интересно ми е колко още ще паднат продажните випове, в името на една титла което не означава нищо.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *