Брутално! Албена Вулева на косъм от Смъртта!!! Вижте какво й се случи:

Албена къдричкиСлед като яко се изпотила по време на тренировка във фитнес залата и изразходила сума ти калории Албена Вулева решила да си осигури вечерята и минала през топлата витрина на Билла.

Без много да му мисли, тя си взела две големи, апетитно изглеждащи парчета прясно изпечена наденица и не се стърпяла, ами заръфала едното по пътя.

Но лакомията й изиграла лоша шега. Минута, след като погълнала първата хапка месо, тя усетила, че езикът й се подува, гърлото й се свива, цялото й лице се надува като балон, а въздухът не може да стигне до дробовете й.

Пристъпът бил толкова силен, че едва не се задушила. Звъннала с последни сили на тел. 112, но оттам не й вдигнали цели 10 минути. Тя била готова и да пробива трахеята  си с химикал, за да поеме въздух, но не знаела къде да натисне.

Едва когато алергичният шок минал, поуспокоила се и отишла на лекар, се оказало, че  алергичната й  реакцията се е получила от глутамата, който се ползва за подобряване вкуса на месото, а производителите били сложили повечко, най-вероятно да прикрият дъха на престоялото свинско, от което са произвели колбаса.

Глутаматът не само предизвиква алергични реакции, но е и доказано канцерогенен Въпреки това в България не е забранен и производителите сипват в саламите с шепи, за да ги направят по-апетитни.

Вулева е бясна, че е попаднала на стока, която е бъка от добавката и едва не се задушила  от силната реакция на организма си.

„Можех просто да се срутя на тротоара“, пише стресирана тя.

В момента Албена умува дали да съди „Билла“ за преживяния кошмар и предупреждава хората да се въздържат от покупката на измамно изглеждащи апетитни храни от топлата витрина.

По-добре гладни, отколкото задушени от боклуците, които ни пробутват, призовава устатата журналистка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/nYI7TrHBHUQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *