Шок! И Албена Вулева била изнасилена!

АлбнаЕдна от най-мразените и коментирани тв водещи у нас, Албена Вулева, също крие дълбока лична драма. Блондинката с остър  език се опитвала чрез пиперливите си изказвания за родните звезди да скрие  факта, че самата тя е наранена дълбоко емоционално и да си го изкарва на други.

Бившето момиче на късмета май не е имало особен късмет в собствения си  живот, а само в чуждия.

Вулева била зверски изнасилена преди години. Тя все още крие кой и как й сторил това, но жестоката травма я осакатила  емоционално за цял живот. Тя заменила женствеността си  с цинизъм и остър език, като така  се опитва да облече в броня  наранената си душа.

Единственият, с когото Албена е споделила своето ужасно преживяване, била майка й. Рускинята обаче й казала  да си мълчи, да не споделя и да не казва на никого това, което й се случило. Семейството на бъдещата „сигнално жълта“ журналистка било консервативно, скромно и не на шега се  уплашило какво ще кажат хората и че на Албена ще й тръгне име на лесно и неморално момиче. Затова тя запазила тайната, за да не наранява родителите си, но всъщност не знаела, че така раната остава завинаги в нея.

За това, че в Къщата на „ВИП Брадър“ има не само една жертва на изнасилване, намекна  Кали, която единствена събра смелост и си призна, че с нея са се гаврили сексуално. Но не само с мен, каза многозначително тя, обаче тук някои хора са страхливи и не си казват.

Преди време започна да се говори за това, че Вулева е обърнала резбата и има афинитет към жени. Тя  така и не успя да задържи  мъж до себе си и на няколко пъти каза, че бракът не е за нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-bYltO3JHRU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *