Зорница Линдарева се надруса с хапчета и алкохол – приеха я в болница!

Зарница Тач скВъпреки опитите на продуцентите на ВИП Брадър да скрият  инцидент в Къщата, в медийните среди плъзна информацията, че бившата любовница на Тачо, Зорница Линдарева, е била приета по спешност в болницата за детоксикация.

От шоуто все още мълчат, защото самите те се учудиха на изцепките на играчите и не могат да смелят толкова сензации за толкова кратко време, на зрителите също им дойде малко в повече. Най-вероятно причината за внезапното настаняване на моделката в болничното заведение е фактът, че Зорница е буквално смазана от недружелюбната обстановка, обвиненията на съквартирантите и затова започва с питиетата още от ранни зори.

Почти няма кадър, в който тя да не държи чаша в ръка и да не говори завалено, или да я избива на агресия.

За да успокои нервите си, тя допълнително прибавяла и по шепа успокоителни, с което картинката съвсем ставала отчайваща. В стремежа си да докаже каква мадама е и колко не й пука, Зорница всъщност показва, че доста й пука и крие страха си в огромните количества вино и хапчета.

Този сезон Къщата явно е пълна с тежко  лабилни хора, които давят мъката си в алкохол още от сутринта. Като се започне с Тачо и Евгени Минчев, и се свърши с малките момчета, които все още не влизат в кадър. Това няма да е първата лекарска намеса, пророкуват познавачи на подобен вид риалити формати. Снощи Иво Аръков също беше посетен от медицински екип, който да установи защо му се вие свят и му се повдига – сигурен белег на невроза.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *