Евгени Минчев нарече Зорница Линдарева лигава пръдла

0

Зор Тач1Моделката Зорница Линдарева успя да зашемети зрителите с поведението си и да ги накара да останат със зяпнала уста пред телевизорите. 

Бившата любвница на Тачо първо прегърна и целуна съпругата му Жени Калканджиева, оплака й се сълзливо, че другите я гледали странно и  не я приемали, поиска й някакво успокоително и го глътна с вино, а после й поиска на заем банския, понеже имали еднакви дупета. След което в ужасния студ, в който другите се бяха увили с якета се бухна пред всички  в басейна да поплува, демонстрирайки пищни форми.

Пръдла! – каза обидено Евгени Минчев, понеже не го поздравила пръв и даже не й подаде ръка. „Пръдлата“ обаче не се впечатли особено и след като изчетка Жени, шептейки й на ухо,  се залепи за бившия си любовник. Тя се отъркваше в него, докосваше  го, целуваше го уж приятелски и го уверяваше, че той е единственият й близък човек  и единствената й продкрепа. Жени продължи да ги гледа, отпивайки мълчаливо вино, без да издава никакви чувства, дори когато Зорница една не седна в коленете на Тачо.
След което моделката се напи безпаметно се метна на Тачо и започна да мрънка, че й липсвало детенцето му и искала да го види.

Млъкни ма, долна маруло, тъпачко смотана, вбеси се и Стефан, когато тя се опита да го целува пред камерите. Залепи се за мен като репей, за да станеш известна. Преди да ме свалиш, никой не те познаваше и не те беше чувал. Защо влезе тук? Заради някакви пари ли? Или да си показваш изкуствените цици и задника пред всички.  Ами мен ме поканиха, оправда се тя.  Аз съм  от богато семейство и пари не ми трябват.

Тогава защо си влязла? И какво показваш на семейството си в момента? Защо злоупотребяваш с бившата ни връзка и я развяваш пред цяла България?

Двамата така се разкрещяха в хола, че Жени стана да ги озапти, защото другите спят. Ако искате идете някъде на скришно – в басейна, в бседката, ако искате  натаковайтае се, но не крещете така пред камерите и не пречете на другите да спят.

Не е важно какво става с нас тримата, това ние отдавна сме го решили помежду си, важно е какъв пример даваме в момента на зрителите. Знаете ли колко хора ни гледат сега? Знаете ли какво може да се случи  с хиляди семейства, гледайки вашия пример?
Тачо виновно подви опашка и се шмугна  в леглото при жена си. Зорница пък ревна от безсилие,  пи до сутринта и на зазоряване се метна в леглото на Наско Месечков и Мартин Мартинов. Танцьорът се стресна и без време стана да си прави кафе.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ioweo1kS2Ds

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *