Масоните в България се Разпадат! Членовете им Масово Напускат! Виж Защо:

Масонството, което през последните години привлече стотици последователи в България, вече не е така привлекателно. Зидари масово подават заявления за напускане на ложите, научи Скандално.нет. Ето и причината за този небивал отлив:

masoni5

Членството в тайни общества се оказва заплаха за кариерното им развитие. Във формулярите за получаване на достъп до класифицирана информация, които се подготвят от различни органи, включително и ДАНС, има въпрос за членство в неформални организации и тайни общества. Той е записан веднага след въпроса дали кандидатът е член на някакви секретни служби. При това е немислимо да се напишат погрешни или изопачени данни, защото те се проверяват много стриктно от съответните държавни структури.

Масоните са притеснени, че попълването на тези формуляри поставя огромна въпросителна пред бъдещето на техните кариери. С други думи казано – вече не се гледа с добро око на членството в тайни общества!

masoni3

А както вече у нас знаят и децата, повечето престижни постове в държавното управление и в съдебната власт са свързани с използването на класифицирана информация. Тя е неотделима част от служебните задължения и няма мърдане по въпроса. Този достъп обаче се подновява на всеки 3-4 години, при което отново се извършва цялата процедура. Тоест, отново се отговаря и на въпроса за членството в масонски ложи. Така участието в тайни общности става все по-малко престижно и все повече в ущърб на кариерата.

При това не може да става и дума за дискретност. Анонимността на масоните не може да бъде запазена, дори и те самите да не искат да заявят, че принадлежат към ложите.

И сега в интернет има възможно най-подробни списъци на масони, които периодично се „освежават“.

Преди години бе много престижно участието в тайните общества. Те обаче се напълниха с ченгета и кариеристи и не успяха да спечелят никакво доверие и авторитет в обществото. Напротив – с времето се засилваха съмненията за задкулисност, за интриги, за нерегламентирани влияния и манипулации на масоните върху управлението на страната, върху съдебната власт и т. н.

Валери Митков тегли масоните към Русия, но Западът не иска да ги пусне. И така мосонството у нас се разпада!
Валери Митков тегли масоните към Русия, но Западът не иска да ги пусне. И така мосонството у нас се разпада!

Сегашният срив и отлив на масонството обаче се случва в навечерието на две големи събития. През 2017 г. се навършват 300 години от началото на организираното масонство и 100 години от създаването на Великата ложа на България. Освен това предстои избор на нов Велик майстор и Велики сановници. Този избор на практика ще реши бъдещето на масонството в страната, твърдят източниците на Скандално.нет.

Според тях сегашният Велик майстор Иван Сариев е допуснал в тайното общество да се подвизават руски масони. „Получили сме светлина от Германия и искаме да сме в европейско русло, а не в азиатско“, казват нафукани и снобеещи деятели на движението, повечето от които са висши служители- дясно-партийни назначения в държавната администрация, доминирана от ГЕРБ и РБ.

Великия майстор Иван Сариев
Великия майстор Иван Сариев

Да припомним, че нашите масони от години се делят на две ложи – „Обединена ложа на България“ и „Велика ложа на старите, свободни и приети зидари на България“. Преди време Валери Митков, който е собственик на взривения завод „Миджур“ и се води Велик майстор, успява да вкара част от ложата си във „Великата ложа на старите, свободни и приети зидари на България“. Причината за това, твърдят запознати, е че там членуват известни политици, съдии и прокурори.

Те допълват, че Митков е голям радетел за сближаването с руските ложи. А голяма част от членската маса на организацията е натискана от европейските си масони-съзаклятници на запад да блокират подобни щения. На този фон, поставени между чука и наковалнята, никак не е чудно, че масони масово хвърлят оставки от тайното общество, защото не искат да загубят апетитните си службици в държавните структури или бизнесите си, които също са пряко зависими от ГЕРБ. Неолибералната идеология, която завладя тотално пилитиката на европейските държави не само не гледа с добро око на тайните организации- Масони, Тамплиери и пр., но идеологията й е тотално несъвместима с тяхната. И работи, за да ги разбие!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Значи, преди 100 години е въведена Великата… в България. Преди около 100 години на нашата земя живя в тяло Учителят Беинса Дуно. И той ни даде загубеното Христово учение. Казал е, че в София работят западни ложи, които пречат на българите. Те работят против Христос, тях ги ръководи противникът на Христос.Наричат ги черни ложи. Христос е главата на Бялото Братство, каза Учителят. Българите са избрани за божий народ, който ще разпространени Христовото учение в целия свят. За да се възцари Царството Божие на земята. Та, интересно, именно преди 100 години Учителят ни предупреди, че те са тук специално, защото знаят истината и имат една цел: да спънат Божието дело на българите и Христос. И, както каза Учителят, когато Бог реши да направи нещо, то ще бъде! Няма кой да попречи на Бог! Да се разпадат тези черни ложи и да ги изключат от ложата на САЩ, е Божията воля! А за тези българи е благословия, ако имат очи да видят! Да, Христос работи в България! Да, българите ще изпълнят Божията воля, щат или не щат! В изпълнението Волята на Бога е силата на човешката душа!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *