ДЕВСТВЕНА ЛИ СИ МИЛИЧКА!, питал Жертвата си Кметът – Извратеняк Евстатиев, преди да я Изнасили! Виж Тук:

Бившият кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев е разпитвал изнасилената Ирена дали е девствена, преди да й посегне, научи Скандално.нет от източници, близки до разследването. Момичето, което погълнало голямо количество алкохол на спявката с управника, отговорило с „Да“, което разпалило страстта на дъртия педофил.

iznasilvane1

Най-вероятно Евстатиев е имал проблеми с ерекцията и се е възбуждал само от ученички, смятат информаторите ни от Стрелча.

Изнасилването в хотелската стая не е станало спонтанно, категорични са ченгетата. Най-вероятно бившият градоначалник отдавна бил хвърлил око на 16-годишната ученичка – дъщеря на бившата му секретарка. Той няколко пъти се срещал с девойката, като й обещавал, че ще й помогне за влизането й в университета и получаването на стипендия. Тийнейджърката му вярвалаи затова тръгнала с него, твърдят близките й.

Ирена обаче била умно дете и е подозирала какво я заплашва, смятат местните. Още повече, че всички, включително и родителите й, знаели за слабостта на Евстатиев към непълнолетни девойки. Още през 2004 г. покрай името му гръмна секс скандал.

Непълнолетни проституиращи момичета свидетелки по делото на сводника Кирил Маринков – Киро Лозенеца, са дали свидетелски показания пред съдия, че са обслужвали служители на кметската администрация в Пазарджик по искане на градоначалника Евстатиев и австрийска делегация, гостувала в града край Марица.

Сводникът бил добър приятел на градоначалника и често го снабдявал със свежа плът. Двамата се срещали в кръчма, близо до кметството. Невръстните жрици на любовта обслужили не само чуждестранната делегация, но и кмета и негови подчинени в общинската почивна станция край язовир „Батак“ в местността „Дъното“.

Отначало Евстатиев отричаше, че познава Лозенеца, а след това призна, че е бил адвокат на фамилията, от която стана известен и братът на Киро – Методи, убит заедно с Бай Миле в столичния ресторант „Славия“. И тогава, както и сега, Евстатиев твърдеше, че е наклеветен и всичко е работа на политическите му съперници.

Кметът Иван Евстатиев
Кметът Иван Евстатиев

Местни политици обаче твърдят, че кметът се държал като диктатор и смятал, че всичко му е позволено. Той се фукал с връзките си с висши гербаджии и си позволявал да заплашва всички – дори и журналисти.

Разследващите предполагат, че нафирканата Ирена не е разбрала, че е погълнала огромно количество алкохол, преди да бъде насилена. Кръвната проба показвала 1.7 промила. На разпитите тя признала, че пиела само сокчета, в които 4-пъти по-възрастния Евстатиев обаче сипвал „обезболител“ – водка. Останали на 4 очи, двамата започнали да разговарят, като бившият кмет подканял момичето да пие. По време на срещата Ирена изпила доста концентрат и така станала тотално неадекватна. Под въздействието на алкохола тя не можела да му окаже съпротива. И след приключване на сексуалния акт- заспала.

През това време близките й, я търсели по мобилния телефон, но никой не отговарял. Евстатиев събудил момичето и му казал, че трябва да се прибира. При слизане по стълбите на хотела Ирена залитнала, ударила си лицето в стената и си разкарвавила долната устна. По-късно баща й Георги Белухов разказа, че девойката се прибрала в ужасно състояние.

„Устата й беше надута и цялата в кръв. Цялата долна устна беше с голям оток. Под очите имаше големи синини“, твърдеше мъжът, който първоначално решил, че Евстатиев е бил дъщеря му. След акт екс-кметът я качил в джипа си, за да я откара до вкъщи. По пътя я убеждавал да не съобщава на родителите си какво се е случило. Това обаче се оказало невъзможно- дори момичето да е искало да скрие истината, видът в който се завърнала в дома си – шокирал родителите й.

Изнасилената Ирена
Изнасилената Ирена

„Изпаднахме в потрес! В самото начало си мислехме, че като тийнейджъри са се събирали и са се напили някъде. Вече в болницата след прегледа разбрахме какво се е случило. Но не знаехме кой го е извършил. След установяването на извършителя не можахме да повярваме, че този човек се е погаврил с детето ми“, сподели Белухов.

След зверството момичето спряло да говори. Минали часове преди да признае какво се е случило в хотелската стая. „Не споделяше нищо. Явно се е страхувала от него“, спомня си бащата. Родителите са знаели, че Евстатиев и Ирена контактуват, но и през ум не им е минавало, че той може така да се изгаври с момичето им. Хората от Стрелча обаче отсякоха, че това вече се било случвало и с други момичета, които мълчали от страх.

Преди дни съдът за пореден път остави перверзника за постоянно в ареста. Ако вината му бъде доказана, Евстатиев го чакат до 10 години решетки. Бившите му съпартийци от ГЕРБ очаквано побързаха да се отрекат от него. А стресът покрай престъплението свали над 30 кг. от едрата фигура на политика.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *