ГЕРБ С ОТЧАЯНА ЗАПОВЕД към платените си медии: Хвърляйте Огън, Жупел и Помия по цялата опозиция! Виж Тук:

boko_ceco2Предизборната битка в България все повече заприличва на панаир, а медиите – на палачинки, които се въртят с такава скорост, че не можеш да разбереш от коя страна са опечени и от коя – още сурови.

Компроматите се леят на кило, мятат се кирливи ризи и непрани гащи… та чак Митьо Пищова възкликна: „Боже, къде се набутах!“.

И на тези избори ГЕРБ изпревари всички – изтегли крупни суми от бездънните си черни каси и с помощта на Сорос предизборно си напазарува медии на килограм. Причината е, че както никога, този път Бойко Борисов истински се е уплашил за бъдещето на партията и премиерския си пост. Обществото българско ври, кипи и се заканва да го свлече от кормилото на властта, а социологическите агенции за първи път от 10 години насам вещаят разгромна загуба за ГЕРБ на предстоящите избори!

В отговор на това, Борисов е издал директивата до платените си медии: Огън и жупел по цялата опозиция – без изключения!

А резултатът от заповедта му е, че дори сайтове, които отявлено плюеха Бай Х*й в момента са се извъртели като фурнаджийски лопати и мятат статии – същински фекалки.  Едни разкостват Орешарски от глава до пети, други се гаврят с Татяна Дончева и то… забележете – заради умението й да свири на цигулка. Обиди от рода на кукувица, лицемерка, адвокатка на мафията и всякакви кошмарни определения се сипят върху главата й…

Най-после се намери компромат и за ген. Радев. С огромни червени букви сайт крещи: „Алчно копеле! Генералът си взел 20-те заплати като се уволнил от армията!“. Е, докъде я докарахме! Да обвиняваш някого, че след 100 години стаж си взел полагаемата му се заплата! Чудно ни е дали ще изровят от боклука и касовите му бележки и да ни покажат какво си похапва за обяд и вечеря. „Яде, мръсникът!“ – ще го обвинят блюдолизците на властта.

Радан Кънев пък е представен като чудовище в човешки облик и като мръсни плакати се развяват „предателствата“ му към държава, род и родина /разбирай – към Бойко/, се*суалната му ориентация, „гнусния“ речник… и в сравнение с него един каруцар излиза, че е ангелче небесно.

Трайчо Трайков също обира част от жлъчта на поръчителите, които се ровят и нищят биографията му до девето коляно.

korupcia

Пожален е единствено Красимир Каракачанов. Причината е ясна: ГЕРБ разчита на неговата подкрепа на балотажа.

И тук въпросът не опира до компроматите. Винаги ги е имало и ще ги има.

Проблемът е друг!

А именно – Пълната загуба на доверие в медиите:

Не може да четеш в един и същи вестник или сайт първо: „Осанна“, а буквално на следващия ден: „Разпни го!“. Ако държеше на достойнството и честта си, родната журналистика би трябвало от кумова срама под всяка помия да пише с малки буквички „платена публикация“. И така да запази доверието на читателите си.

Но не! Бг. публицистиката плюе по поръчка срещу всеки, за който й се плати. Без да осъзнава, че така обезценява самата себе си. И от четвърта власт се превръща в жалка слугиня и последна дупка на кавала.

А после се пита защо българите не й вярват, защо тиражите на вестниците падат…

Е, как да повярваш, когато три четвърти от журналистите всеки ден обръщат палачинката и мнението им зависи единствено от това кой колко им е платил! Такива люде превърнаха професията в панаир, на който дефилират само безмозъчни клоуни.

Ние от Skandalno.net като станем сутрин, се гледаме спокойно в огледалото.

Защото журналистиката не е стока. Дори не е толкова майсторлък, колкото съвест!

Ние я имаме. А вие, колеги?!? Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ, ОТИДЕТЕ СИ С ДОБРО.БЪЛГАРИНА Е УЖАСНО ТЪРПЕЛИВ…ВНИМАВАЙТЕ ТОВА ТЪРПЕНИЕ В КАКВО ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ….НАРОДА ВЕЧЕ Е ГОТОВ НА ВСИЧК, ЗА ДА СЕ СПРЕ С УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ВАС И ВАШИТЕ ЗАДОКЕАНСКИ ГОСПОДАРИ.СПРЕТЕ И СИ ОТИДЕТЕ..

  2. Браво за смелостта да го напишете! Медиите ни се превърнаха в жалки парцали, които се чудат чия подметка и задник да оближат по-качествено и за повече пари.

  3. Много е важно да се чете и слуша всичко, за да се отсее ПЛЯВАТА. Така се усща страхът на едните и надеждата на другите.
    Лъжата и измамата е очевадна,но изборите ще покажат вЕрваме ли на помията?!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *