Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Маджо е масон от 1996 – с видео

madjoОснователят на СИК Младен Михалев- Маджо е член на масонското братство у нас. През 1996 мефиотския бос подал документи за приемане във Великата ложа. След няколко месеца бил одобрен. По това време Маджо е един от най- страховитите подземни лидери.

Младен Михалев написал скромна биография, в която посочва, че е дете на работническо семейство и родителите му живеят в Силистра. Разказва, че от 1992 е президент на „Интергруп” АД и на ФК „Славия”. Основател на фондация в подкрепа на сираците „Децата на България”. Посочва, че е женен с едно дете. Съпругата му Елена е домакиня.

След няколко месеца кандидатурата на Младен Михалев е одобрена. Босът на СИК се явява на изпит пред бъдещите си братя. За целта е изчел сериозен обем масонски книги, коментирал проблеми с членове на Ложата.

В деня на посвещаването на Маджо в тайнството на братството, мафиотът отговорил на няколко въпроса – какво разбира под понятието „Велико строителство на Всемира”, как очаква да се развие след като го приемат, с какво ще допринесе за дейността на братството. Маджо заявява готовност да се усъвършенства, за да се издига в йерархията на Ложата.

masoni1По времето когато Младен Михалев постъпва в братството на свободните зидари, българската Ложа е все още част от тази в Югославия. Година по- късно нашата получава независимост. Вмаджо момента у нас има две масонски братства – Обединена велика ложа и Велика ложа на свободните зидари. От документите, които публикува в-к „Уикенд“, не става ясно в коя членува Младен Михалев.

Известно е обаче, че сикаджията, който от няколко години живее в Швейцария, се издигал успешно в йерархията на Ложата. Но отказал последната, най- висока степен – 33- та. Това ниво се счита за прокълнато – Илия Павлов и Емил Кюлев бяха убити, когато го достигнаха.

Масоните са едно от най- тайните братства. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *