Жана Бергендорф- опасна за обществото! Отнеха й книжката!

Жана Бергендорф плачеИзвестната певица Жана Бергендорф остава без шофьорска книжка за 1 година.

Причината е катастрофата, която предизвика през лятото в центъра на София. Тогава талантливата музикална фурия удари леко друга кола. Полицаите обаче й направиха полеви тест за наркотици, а резултатът излезе положителен за наличие на кокаин в организма й. Певицата беше задържана за 24 часа.

А сега, няколко месеца по- късно, излезе и присъдата на Жана. Софийския градски съд постанови да й бъде отнета шофьорската книжка за една година.

Скандалът извади наяве тежката зависимост на поп дивата от кокаина. Във „ВИП Брадър“, Жана призна, че има проблем с наркотиците. Певицата заяви, че била пред дилемата дали да влезе в къщата, или в комуна. Но предпочела изолацията в риалити шоуто.

Абстиненцията й по време на формата, обаче подлуди съквартирантите й. Настроенията на певицата постоянно се меняха, като на моменти ставаше дори агресивна. За капак, кокаиновият глад подтикваше Жана да се тъпче постоянно. Певицата набиваше здраво, дори когато провизиите в къщата бяха силно ограничени. Съквартирантите й се опитваха да озаптят постоянните й набези към полупразния хладилник, но поп дивата им отвръщаще с каруцарски псувни и тряскане на врати.

Само за месец Жана качи поне 15 килограма, а личната й хигиена рязко се влоши. Патовата ситуация принуди продуцентите на шоуто да я принудят да започне диета. А близките й в къщата деликатно я побутваха към банята.

Гледката беше мъчителна и за зрителите, които решиха Жана да излезе месец преди големия финал, за който певицата мечтаеше.

След напускането на къщата на Вип Брадър, победителката от Х фактор се сблъска челно с реалността. За причиняване на катастрофа в състояние на наркотично опиянение, предвиденото наказание е от една до три години затвор.

Съдът обаче, взе предвид чистото минало на певицата и това, че тя веднага възстановила щетите, които нанесла.

Затова, проблемната Жана се размина само с глоба от 2000 лева, както и с лишаване от книжка за една година. Така че, сега на поп дивата й се наложи да качи миникупъра си на трупчета, докато изтече наложеното наказание.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *