Ужас! Деси Цонева цъфна на погребението на Роро по гащи! Виж тук:

Деси Цонева успя да събере погледите на всички опечалени на  погребението на Роро и да превърне последния му път в пълен цирк.

Буйната щерка на Митко Цонев предизвика у опечалените роднини и приятели на Роро пълен потрес точно по време на поклонението. Деси се появи по силно изрязани в талията панталони, които се свлякоха допълнително, докато чакаше да поднесе цветята си. Явно превъзбудена от преждевременната кончина на съквартиранта си от „ВИП Брадър“, тя не им обърна внимание и дори не забеляза, че на показ лъсна бельото й. А падналите джинси позволиха на опечалените да получат пълен визуален достъп до най- интимното й място.

Възмутени приятели на Роро разказват, че панталонът се свлякъл чак до чатала й. Тя пък била обула прозрачни бикини и през тях ясно се виждала катеричката й, която пък за нейна чест била добре епилирана, забелязали опечалените.

Така с гола пеперудка, Цонева изпратила съквартиранта си Роро по последния му път.

Нищо необичайно за Деси, коментираха част от събралите се. Вярно е, че напоследък е отслабнала и новата й любов я е стопила, но би трябвало да облече нещо по-прилично, щом знае, че панталоните й се свличат. Толкова ли няма пари да си купи по-малък размер? Или да обуе джинси с по-висока талия?

Зрители веднага си припомниха, че още на втория ден от „ВИП Брадър“, тя се навря под масата и изложи на показ задните си части.

А по-късно продължи с еротичните провокации към зрителите като често-често сядаше разчекната пред камерите.

Дамата няма задръжки и дали е в шоу или на погребение й е все тая. Важното е да блесне с нещо и после да я говорят дълго време, твърдят започнати с нравите на Митко-Цоневата щерка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *