Д-р Василев бяга от „Откраднат живот“! Нямал време да се прави вече на лекар! Виж тук:

Доктор Василев напуска „Откраднат живот” за ужас на многобройните си фенки.

Актьорът Александър Алексиев, който от два сезона самоотвержено се бъхтеше на операционната маса и не пропускаше да се заплете във всички интриги в болницата, е решил, че образът му се изчерпва и няма намерение да го развива повече, тъй като нямал и повече време.

Звучи малко нелогично в разгара на сериала да изостави и двамата си бащи, единият – болен, другият – с гърчеща се съвест, плюс новооткритата си майка… Но той ще направи точно това. И то не заради сценария, а заради многото роли, които е поел в киното.

След като се появи по телевизията и стана любимец на публиката, Александър Алексиев, който е дипломиран в Ню Йорк , внезапно стана много търсен от режисьорите. Паралелно със сериала, той засне новият български филм „Воевода”, който се прие много добре от публиката, снима се в „Пеещите обувки“- биографичен разказ за Леа Иванова и пое главната роля  във филма „Възвишение” – екранизация по романа  на Милен Русков, чиято премиерата предстои. И т. н… „Докторът“ не участва само в два от новите български филми, които ще бъдат  пуснати по кината тази година.

Синът на Стоян Алексиев, който и в сериала играе ролята на негов син, бил просто преуморен от ангажименти и решил да си отдъхне. „Откраднат живот“ му отнемал твърде много време и усилие за снимки, а не му давал удовлетворението, което получава от истинското кино.

Още отсега сценаристите на сериала подготвят оттеглянето на Алексиев и на красивата му съпруга Радина Думанян. Героите им вече се готвят да отидат да работят в чужбина. Предвижда се да оставят зад гърба си всички интриги, а Радина – и болната си майка Йоана Буковска, която си отива от рак. Което обаче никак не отива на досега изградения миловиден и състрадателен образ на героинята на Радина.

Разбира се, интригите в лекарската сага няма да спрат и на мястото на двамата актьори в сериала ще изгреят Луиза Григорова и внукът на Наум Шопов, които ще заплетат нова сценарна нишка в болницата.

Но ако рейненгът на филма започне да пада или лентата се продаде в чужбина, тъй като има интерес към нея, Василев и Биляна най-вероятно ще се върнат, тъй като имат договор с продукцията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *