Велизар Енчев доказа: Патриотите и ГЕРБ са в ТАЙНА КОАЛИЦИЯ – Крадат заедно и то много! Виж Тук:

Патриотите са истинската патерица на ГЕРБ и здраво са се гмурнали в кацата с меда.

Това стана ясно от изказване на Велизар Енчев, който смята да сезира прокуратурата за извършени от двете партии престъпления срещу държавата.

„В предизборния дебат в БНТ Юлиян Ангелов от ПФ отказа да отговори на два мои въпроса: Какво е участието на фирми на патриотите в строежа на оградата по българо-турската граница и защо на 20 април миналата година бяха приети  предложените от Валери Симеонов поправки в Закона за обществените поръчки, според които стана възможно оградата да се строи от фирми,  без да са минали през процедурата на обществената поръчка, каза Енчев.

И продължи: Този въпрос го задавам непрекъснато, но срещам многозначително мълчание“. „А се мълчи, защото поправките в закона облагодетелстваха фирмите, които бяха еднолично посочени от областните управители на Бургас, Ямбол и Хасково. Тоест, хора на ГЕРБ раздадоха на свои хора поръчките и се получи брутален конфликт на интереси, който пък създава отлични условия за корупция.

Най-интересното е, че хората на ГЕРБ в Бургас облагодетелстваха фирми, близки до Валери Симеонов и НФСБ. Което пък е доказателство, че тайната коалиция между така наречените патриоти и хората на Борисов работи отдавна на икономическо ниво… докато на политическо се карат от време на време, колкото да хвърлят прах в очите на избирателите.

Енчев предостави и доказателства, че строежът на линеен километър от оградата при кабинета „Орешарски“ е струвал 250 000 лева, а при втория кабинет на ГЕРБ най-внезапно е скочил на 1 млн. лева. Тоест- цената на оградата, за която все не достигат пари и все не е довършена, е завишена от хората на Борисов четири пъти.

Велизар Енчев припомни думите на Корнелия Нинова от 21 октомври 2016 г., когато БСП-лидерката каза публично в парламента, че фирми на ПФ строят оградата по границата, а тази информация бе потвърдена и на 13 февруари 2017 г.  от депутатът от ПФ Димитър Байрактаров, който след това си изказване напусна Патриотите.

„За да не излезе, че говоря празни приказки, днес сезирам прокуратурата за тези две изявления на уважавани депутати. Настоявам Цацаров да призове за свидетели г-жа Нинова и г-н Байрактаров относно безобразията и кражбите, които ГЕРБ и ПФ вършат в съдружие по границата.

Тези пари излизат от джоба на българския данъкоплатец и хората са в правото си да знаят кои партии промениха закона, за да се облагодетелстват лично от това, категоричен е Енчев.

Всъщност е обществена тайна, че фирми, близки до Валери Симеонов, строят край Малко Търново, а собственият му хотел там се е превърнал в платена база на граничните полицаи. С други думи – МВР плаща на Симеонов крупни суми, за да нощуват граничарите именно в неговия хотел. И така МВР и Симеонов в съдружия източват държавната хазна.

Което пък доказва, че ГЕРБ и ПФ действат заедно и по братски са си поделили далаверата край границата година преди изборите.

Може би затова след президентските избори Валери Симеонов изтърва нервите си и нарече ген. Радев „обикновен шофьор на самолет“. Вероятно в избирането му от народа Симеонов видя края на сладката си далаверка с бъркането с шепи в държавната хазна.

Думите на Бойко Борисов от снощи само потвърждават схемите, крадливите схеми, които Енчев осветли!  Но ето какво изтърси Бащицата във Враца: „Ако вземем властта, ще се коалираме с патриотите и реформаторите. И с никой друг!“.

Така Борисов издаде дълго критата завера на ГЕРБ, РБ и ПФ  да се явяват самостоятелно на избори с уж различни програми и идеи… Докато единствена им цел е като вземат властта дружно да продържат разграбването на България. С това си изявление Бай Х*й с един замах разобличи и Каракачанов, който лъжеше и мажеше пред избирателите си, че ПФ уж преговаряла и с ГЕРБ, и с БСП едновременно.

Въпреки че… кой знае…

Може пък след като БСП вземат властта, „родолюбивите“ Патриоти да се присламчат към тях.

С надеждата пак да крадат!

Как да не цитираме Ботев:

„Патриот е, душа дава,

за наука, за свобода,

но не свойта душа, братя,

а душата на народа!“

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *