ВИП Брадър Пусна Деси Цонева да си Пие на Свобода! Сянката на Надя я последва! Виж Тук:

финалДеси Цонева и Надя Иванова бяха последните изгонени чрез елиминации от ВИП Брадър.

Така в играта останаха само девет души, от които Големият брат в понеделник ще изхвърли още четирима.

Доста необяснимо за зрителите беше защо си тръгват атрактивната Деси и мълчаливата, но пък възпитана и обрана Надя, а в шоуто остават силно простоватата фолкаджийка Рени и безличният Борислав.

То като погледне човек отстрани, никаква загуба за шоуто нямаше да има, ако и четиримата бяха затворили вратата отвън, тъй като и с тях, и без тях финалистите са ясни. За преждевременното изгонване на Деси все пак има логично обяснение:

Митковата щерка се показа такава, каквато е… и разбуни духовете още в първите дни от престоя си в Къщата. Намеси се майка й, на която продуцентите обещаха да не излагат свидната й рожба. На продуцентите обаче им писна да режат чашите й от кадър, тъй като Деската ги подхващаше още от сутринта. На въпрос към Лара вярно ли е, че пие от сутрин до вечер, бойната участничка каза, че предпочита да замълчи по въпроса. Наш източник ни довери, че звездната баба на Десислава, Анахид Цонева също пусна връзки да изгонят внучка й, за да спре да се излага пред зрителите.

Заради нея бе нарушен и регламентът. За пръв път в историята на риалити шоуто и неноминирани влязоха в списъка за изгонване.

БоНадя пък през цялото време ходеше като призрак из Къщата и страдаше по починалия си годеник. Не направи нищо интересно, освен че се замеси в няколко скандала без да иска.

Голямата загадка обаче е Борислав. Въпреки че остана енигма за зрителите и не каза нищо за себе си, освен че е милионер и е от Пазарджик, феновете на риалити формата го оставиха в играта.

Веднага се появиха съмнения, че е спонсорирал предаването с реклами, както го стори преди време Ваня Червенкова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *