Кака Лара ИЗРИГНА СРЕЩУ БЕНОВСКА за хвърлената по Президента Ябълка! + СНИМКИ Виж Тук:

Беновска, ЛараЖенска война се заформи във Фейсбук след ексцентричната и истерична изцепка на журналистката Илияна Беновска  на пресконференцията след балотажа.

Тогава устатата и изтъкана от злоба и безсилие яростната защитница и хрантутница на ГЕРБ хвърли червена ябълка по току що избрания  държавен глава Румен Радев. Като същински Херострат, тя реши да се прочуе, като хвърли сочния плод по генерала… Като израз на страха и ужаса си, че може да остане без предаване, понеже ГЕРБ няма повече да й го финансира.

Ако оставим настрани факта, че гардовете от НСО  не можаха да реагират и трябва веднага да си подадат оставките заради една ябълка, която можеше да бъде и бомба,  странният протестен номер провокира друга телевизионна персона – Кака Лара, открито да скочи с бутонките срещу  Беновска.

Радев ябълка1

Във Фейсбук профила си дребничката изпълнителка на  „Милион и едно желания“ публикува снимка на освирепялата Илияна, която все още държи заканително ябълката в ръка, а под  фотото попита: „Мащехата на Снежанка???“.

Подигравката с бясната телевизионна и радио-водеща  беше широко одобрена от  приятелите  на Кака Лара. Те пък започнаха да правят и колажи, които преобразяваха  Беновска  във вещица.

Наистина е малко прекалено да реагираш срещу избора на хората точно по този начин. Пак добре, че обидената фурия не хвърли бикините си по генерала! А може би просто са били малко поизносени и поизцапани! Иначе като нищо щеше да го направи!

„Колко злоба се шири сред журналистите на ГЕРБ хранилката – колко злоба!“, написа фен на смелата Лара!

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. аз бях там и видях беновска докато беше вав кенефа си вадеше ябълката от потката мн грозна гледка беше защото можеше цял папеш да си сложи там!!!!!!!!!!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *