ПЛЕВНЕЛИЕВ ИЗГОНИ ЖЕНА СИ от „Резиденшъл парк“! Пуска жилището под наем срещу 2 000 евро! Виж Тук:

Президентът Росен Плевнелиев вече планира новия си живот, след като напусне „Дондуков“-2.

Той се връща в „цивилния“ живот не само освиркан от целокупния български народ, но и отсвирен от жена си. Явно обаче малкото дребно човече не се впечатлява особено и никак не страда от развода си. Човечето Плевнелиев продължава да разсъждава в пари и само в пари:

Роско не желае жена му да остане с децата в огромното жилище, което семейството обитаваше досега в елитния столичен комплекс „Резиденшъл парк” в кв. „Младост”. Самият той също не иска да се шири сам-самин в големия празен дом. И тъй като къщата е на негово име, той решил да я дава под наем, като печели по 1 000 евро на месец. Не се притеснява и за наемателите, защото сигурно ще има достатъчно богаташи да се настанят там – ако щеш и заради това да се хвалят, че обитават президентски имот. 

„Жалко е, че не остави Юлияна с децата в този имот. Имението от 180 квадрата и просторен двор е изключително удобно и подходящо за отглеждане на деца. Те и без това живяха пет години там, охранявани от НСО. Може пък и на Юлияна й е писнало да е вечно под наблюдение и да е решила да започне живота си след развода наистина начисто. Като първата стъпка е да се изнесе от общия дом, който делеше с мъжа си само за пред хората, но Плевнелиев рядко се появяваше там“, разкри съсед на президентската двойка.

Сега втората съпруга на президента най-после дочака края на мандата му и адвокатите й ускориха процедурата по развода, за който тя подаде документи още през есента. Кога пълната им раздяла ще е факт, магистратите пазят в тайна, но физическата вече е налице.

Юлиана е събрала багажа си и се е изнесла заедно с децата в друго жилище. Тя има финансови възможности да си позволи дори по-скъп имот от този.

Плевнелиев също планира да живее на друго място, но засега то се пази в пълна тайна, информираха от президентството.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *