Анелия категорична: Нов мъж – да, ново бебе – не! Виж Тук:

Анелия е категорична, че не иска да става майка втори път.

Нагледала се била на провалените бракове и нещастни съдби на две трети от колежките си от фолк гилдията и никак не й се искало да последва техния пример. Емануела се грижи за две деца и й е много трудно, Рени също е сама с две, Кали не е сама, но пък има три отрочета и лудва с тях, а съперницата й Емилия наскоро роди и буквално се разкъсва между майчинството и кариерата си на певица.

Анелия е категорична, че е приключила завинаги с ражданията. Сега изцяло се е отдала на грижите по отрасналата си вече щерка Ивон.

„Трябва да се появи много специален човек, трябва да се случи чудо, за да поискам отново да родя. Засега такъв човек не съм срещнала, не вярвам и че ще срещна. Защото много често се случва следното- любовта изгаря, мъжът си заминава, а майката остава сама с детето. Това просто не е за мен“, откровеничи певицата, която веднъж мина по този път и остана сама с Ивон, а съпругът й Коко я заряза, защото се влюби в колежката й Емилия. Анелия отгледа дъщеря си сама и се ужасява от мисълта да отгледа още едно дете като самотна майка.

С безотговорните си действия бохемът Коко Динев успя да я накара да изгуби вярата си в брака:

„Имам много ухажори, мъже около мен не липсват. Но трудно бих застанала с някой от тях пак пред олтара. Не съм от жените, които непременно искат да се видят в бяла рокля, а после в душата им настъпва траур. Ако предположим, че се влюбя, ама много се влюбя- мога да пробвам да живея с някого, но без брак. Един подпис не значи нищо, но може после после да ти донесе тежки неприятности.

От раздялата винаги боли. Но повече боли, когато не си кажете просто сбогом, а чакате чиновници от съда да ви разделят. Така се стига до това да таите дълго време неприятен вкус в устата и душата си.

Не ме интересува какво говорят другите. Животът си е мой и ще си го живея така, както аз преценя.

Колежките ми раждат достатъчно деца. Феновете все ще ми простят, че съм останала само с едно“, казва все още наранената от Коко певица и признава, че с него се чуват по телефона рядко и само във връзка с Ивон.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *