Петър Стоянов: България Никога Няма да Стане Партньор на Русия! Г-н Стоянов, Вие Сводник ли сте!

Петър СтояновБившият президент на България Петър Стоянов заяви съвсем категорично, че нашата политика по отношение на Русия трябва да бъде много сдържана и прагматична.

Колкото и да се иска на българските русофили, България  никога няма да стане партньор на Москва каза той. И тези думи бяха изречени  на конференцията „България – заплашена от неоосманизъм, или нов мост между Изтока и Запада“ пред много официални лица, историци, бизнесмени и хора с най- различна политическа ориентация.

По отношение на Русия нашата политика трябва да бъде сдържана, без значение, че българският и руският народ имат особени отношения помежду си и са свързани с  дълбоки исторически връзки. Историята няма значение, а действителността. Той твърди,  че отношенията между двете държави никога не са били леки.

Според Стоянов, всички  трябва да  знаят, че Русия е различна от България, води различна политика, има различни, неатлантически ценности и България никога няма да може да стане  неин равноправен партньор. Нашият път е друг и той е Европа! Колкото и да искат  българските русофили да затоплим политическите и икономическите си отношения с Русия, няма как да го направим и не бива да го правим. Но в същото време  всеки радикален тон към  Русия не може да я стресне, а показва някакви наши комплекси.

В заключение той обясни, че не можем да се отнасяме с Русия като с някакъв  изконен враг, но не бива да бъдем и приятели и да я подкрепяме.

Коментар на Skandalno.net:

Е, господин Стоянов, говорихте много и не казахте нищо!

Как така хем сме врагове на Русия, хем не сме? Хем имаме обща история, хем трябва леееееекичко да я загърбим, за да угодим на новите си американски „приятели“?

Хем да имаме някакъв общ бизнес, хем да е дистанциран?

Хем да не държим радикален тон, хем да не си показваме комплексите /какви комплекси?!/, хем ако може някак като в оня лаф – “ хем това в онова – хем душата в рая“?

А защо направо не го казахте: Да се държим като проститутки!!!

Да взимаме пари от руснаците, когато ни дават, но да отрежем всякакви чувства и емоции и да сме с Русия, само когато си плаща и когато ни е изгодно?

Лошото е, че го правим и със западните ни партньори. Но без заплащане!

Винаги готови да си събуем гащите!

А то и гащи не ни останаха!

Та след тези ваши съвети, г-н Стоянов, и в този ред на мисли, Skandalno.net Ви пита: Г-н Екс Президент, Вие Сводник ли сте?!?!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Dg4Ajmh784E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Няма „бивш президент“, само „президент“. Друг е въпросът, че нищо не е казал.

  2. ЯВНО ПЕТЪР СТОЯНОВ ЗАПОЧНА ПРЕДИЗБОРНАТА БОРБА И КАТО ПРЪВ ДЕМОКРАТ И РАДЕТЕЛ НА ,, ЗАПАДНАТА КУЛТУРА И ЦЕННОСТИ ,, ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАРА ПРЕД ГОСПОДАРИТЕ!САМО ЧЕ НАРОДА Е НА СЪВСЕМ ДРУГО МНЕНИЕ!

  3. И Пешо Коня си изцвили по въпроса? Тъкмо му бяхме позабравили физиономията.

  4. Е тоя идиот които непрекъснато пуска провокации Паничев в фейсбука му плащат явно.не малко за да води такава нагла кампания само дето малко по хитро се опитва да се заиграва с историята на България от психопата Сидеров,

  5. Тоя кон е крайно време да спре да цвили, щото отдавна е г-н Никой!

  6. Българио, за тебе те умряха….то, че нищо не казва, не казва, ама да не си мисли, че може да дава акъл, щото той докара Сорос и съумя да съсипе България!То не бяха заводи, банки, реституция, земеделие, култура, наука…..
    БЪЛГАРИЯ- съсипа!!!!

  7. ИЗВИНЕТЕ, ТОЗИ ПЕДАРАС КАТО АГЕНТ „ВИКТОР“, НА КАКВО СА ГО УЧИЛИ В СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ !

    ХАРЧИЛ Е ПРАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД … ЩЕ ГИ ВЪРНЕ КОПИЛЕТО , ЗАТВОРА ГО ЧАКА ДА СЕ ПОПРАВИ НА ДЪРТИНИ !


    УБИЕЦ НА БЪЛГАРИТЕ КЪДЕ ЛИ ЩЕ СЕ СКРИЕ ?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *