Тони Димитрова кара меден месец! Вижте къде завлече младото си гадже:

тони и иванТони Димитрова заведе чак на Малдивите новото си гадже Иван Ченов.

Музикантът, който е с цели 12 години по-млад от певицата, се влюби силно в нея, докато работеха по общ проект. Това стана, след като съпругата му нелепо почина от пневмония. На Тони пък все не й върви в любовта. Тя роди дете от шофьора Милен, но до сватба така и не се стигна.

След още няколко връзки, в които тя беше по-обичащата и по-раздаващата се страна, певицата спря да търси любовта и се примири, че ще остарее сама. Но точно тогава  съдбата сякаш й се усмихна и тя намери любовта в човек, който с години й беше просто колега.

Двамата вече живеят заедно, всеки има по едно дете – Тони – дъщеря, Иван – син, а разликата на хлапетата е една година. Децата се чувстват като брат и сестра и единствената им цел е да оженят майка си и баща си. Двамата обаче се инатят и са решили просто да живеят заедно, без да подписват в гражданското.  

Сега влюбената двойка  се похвали вече  с първите си снимки от екзотичния остров. Те са заминали сами, защото децата са на училище, пък и да се усамотят малко  и да останат само двамата.

Още преди да отлетят се заговори упорито, че щели да се оженят на плажа на красивия остров.

„Даже дъщеря ми ме попита сърдито  защо не е поканена на сватбата ми на Малдивите. Слуховете често са край мен и не им обръщам внимание. Но ги приемам с усмивка“,  каза Тони Димитрова.

В Бургас обаче упорито се говори, че двойката рано или късно ще сключи брак, най-малкото защото Тони никога не се е женила.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/rbWQmxLSuc8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *