Бареков към Управляващите: Вие Сте Национални Предатели! Подарихте Българското Небе на Агресивна Турция! Сега подарете и земята ни!

БарековКорупцията и пълната безпътица дотолкова превзеха парламента, че изведоха родните ни политици на позорния път към нацианалното предателство 

Аз самият не виждам друго определение за решението да възложим на  Турция да ни „пази“ небето, написа евродепутатът Николай Бареков в страницата си във Фейсбук.

Една агресивна традиционно неприятелска държава, в която на всичкото отгоре управлява диктаторският режим на Ердоган направо без бой получи въздушното ни пространство и пълния контрол над него. България със своите продажни правителства и  депутати се постави в нечувана и недопустима зависимост от Турция и Ердоган! Докъде я докарахме! Сами паднахме на колене!

Границата ни е един напълно разграден двор и турската армия я пази поради липса на наша армия и самолети. И по-скоро пази себе си, а така без да се напъва и нас. И това го призна премиерът Бойко Борисов! И тъй като нашата граница вече на практика е турска собственост, нищо чудно  Ердоган  да ни пусне  стотина хиляди въоръжени ислямисти и сам да си назначи тук правителство. Всъщност той може да прави каквото си поиска и това е нещо повече от зависимост. Това е чисто родоотстъпничество!

Предателите-реформатори пък  доунищожиха авиацията ни, като активизираха  корумпирания си и доказано продажен министър. Вълкът Ердоган е вкаран официално  в кошарата България и проамериканската им мисия, скрита зад реформаторски, а всъщност предателски към България цели вече приключи успешно.

Сега вече някои се радват на сребърниците си, защото  повече от децата си и от България обичат банковите си сметки, пише обвинително Бареков.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/MJus8AhL0k8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *