Шок! Калин Терзийски Люби Елен Колева по Шест Пъти на ден!

Елен ТерзийскиКалин Терзийски не спира да шокира феновете и враговете си. След като се върна гръмко в медиите, той написа във Фейсбук.

“Болен съм и заболяването се нарича алкохолизъм. Не е нещо рядко, доста българи го имат. Доста време не бях пил,  но болестта пак ме хвана. Но сега съм щастлив, защото не съм сам. Живея с Елен, с Елен Колева! А тя е прекрасна!”.

От своя страна наскоро Елен загатна, че до нея има човек и няма да остане цял живот сама. Но не каза кой е този човек. Актрисата изглеждаше щастлива и смирена. И някак озарена. За връзката между двамата се заговори, след като Калин редактира първата ѝ стихосбирка “Мактуб” и се появиха заедно на презентацията й. Тогава двамата бяха на една маса и той я гледаше влюбено, докато тя раздаваше автографи.

“Как да устоиш на хубава жена? Аз не мога”, обясни в свое интервю  Калин.

Сега според слуховете той  живее с нея, а тя му прави супа от зеленчуци, защото е вегетарианка, а той пък за благодарност я любел поне по 6 пъти на денонощие. Но отношенията им били отворени, затова не спирал да моли дългогодишната си приятелка Ивана да се върне при него. Философията му била, че хората трябвало да са напълно свободни и любовта да не ги ограничава.

Когато дъщеря му Калина прочела изявлението му във фейсбук, че живее с Елен, написа: „Не мога повече, ще повърна!“

Така и не стана ясно баща й или актрисата са предизвикали позивните й за повръщане.

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/bEpXQ3Vs3eU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *