Патрашкова сяда на стола на Николета през есента

Николета сутиенПлеймейтката Николета Лозанова ще падне от стола си още този месец. Ръководството на Би Ти Ви е решило  да посочи вратата на водещата на клюкарското предаване „Папараци“.

На вакантното място се готви да седна устатата  журналистка Кристина Патрашкова, която вече от два месеца прави сериозните интервютата на предаването. Шефът на телевизията Павел Станчев е повече от доволен от нея, защото тя знае как се прави хаплива жълта журналистика.

Бившата съпруга на Валери Божинов  от септември ще се наложи да си търси ново поприще за изява, но едва ли някой ще я вземе.

Най-голям враг на Николета бил шефът Павел Станчев. Според проучвания сред зрителите плеймейтката сваляла нивото на медията, въпреки че „Папараци“ е с  висок рейтинг. Телевизията  редовно е подлагана на подигравки заради нелепото присъствие на плеймейтката в ефира й.

На една от оперативките по повод предстоящия есенен сезон се развихрил сериозен  дебат да оставят ли Николета Лозанова  или да й търсят заместник. Повечето от колегите, начело с Венелин Петков и Гена Трайкова били твърдо против и казали, че за тях като сериозни  и известни журналисти Николета е срам и само сваля нивото на Би Ти Ви.

 Освен това Лозанова постоянно се забърква в скандали около любовния си живот, с което провокира интерес към себе си, което противоречи на концепцията на Би Ти Ви, убедени са останалите началници в телевизията.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *