Део нямал време да се ожени

Део и Лора 1Всичко в отношенията ни с Мариана ни е наред. Не бързаме заникъде, няма да се женим, но не сме се разделили, както обичат да пишат медиите.

Това обяви  Део пред Сашо Кадиев и Деси Стоянова  по bTV. Той подмина слуховете, че ще се жени, но си каза, че това лято няма повече да ходи на о. Лимнос, където всяка лято кара сърф и където за последно беше миналия месец.

През цялото лято ще имам работни ангажименти. Това ни беше почивката, на друга няма да ходим каза певецът на фона на мили романтични снимки от острова, на които позират двамата  с шоколадовата Мариана.

Лео беше  в студиото заедно с дуетната си половинка Лео. Двамата разказаха за новата си лятна песен „Безгрижно“, която се родила спонтанно, докато били заедно на участие в Златни пясъци и направили клипа буквално в хотела.

„Део е русо, аз съм черно с тея перуки сме супер секси“, каза пък Лео.

Део отчаяно иска наследник, даже ходи да си прави спермограма, но желаното бебе така и не се появява. Наскоро Лора Караджова го запозна с нейната Алиса, а на перхидролкото му станало мъчно, въпреки че се зарадвал на бебето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *