ООН Алармира: В края на века Българският Народ ще Изчезне!

Сигурно не ви е попаднала в полезрението тази новина: Едва 650 ще са първолаците в цяла Смолянска област тази година. Шокиращата статистика идва на фона на почти ежедневни лоши новини в сферата на демографията, които ни залепиха трайно и безвъзмездно на европейското и световното дъно. Новини, които говорят красноречиво за окаяното социалното положение на милиони пенсионери и работещи бедни – окаяното дередже на отиващата си българска нация.

Но така е когато 30 години системно се руши социалната държава, заради което младите, че и попрезрелите вече българи се евакуират в чужбина, а останалите тук семейства отлагат с десетилетие раждането на първото си дете.

А допреди 3 десетилетия имахме друга България. И друг път съм цитирал, че в периода между 1946-та и 1962 г. населението на страната ни се е увеличило с около 1 млн. души, а през следващите 20 години – до средата на 80-те години – с още 1 млн… което през 89-та година ни превръща в почти 9-милионна нация. И точно тогава ни връхлетя 10-ти ноември с неговата псевдодемокрация, разрушителен американизъм и глобалистки демонтаж на държавността и обществото в социален, икономически и духовен смисъл.

Фактите са неумолими: След 89-та г., през 1992 г. вече сме с половин милион по-малко – 8 487 317 българи на територията. През 2001 г. вече сме паднали на 7 932 984 души, а десетилетие по-късно, през 2011 г. сме 7 364 570 души. През настоящата 2019 г. българите официално паднаха под 7 млн. народ на Територията, която мнозина вече определят като колониална на Запада. Казва го Евростат – това за цифрите, де. Другото няма как да ви го каже, ама никой не ви пречи да се сещате.

Българската е най-бързо топящата се нация в света. По този показател сме по-зле от страни, в които се воюва. А тъкмо благодарение на високата си раждаемост нашият народ е преодолял с лекота 2-те си национални катастрофи през миналия век. Катастрофи, в които и тогава го вкараха днешните му колониални западни господари. По време на двете балкански и първата световна война даваме 140 хил. жертви – все млади хора. И въпреки това между 1920 и 1926 г. се раждат с 600 хил. българи повече отколкото са починали (заради войните и от естествена смърт).

Прогнозите за бъдещето на българския народ са много по-страшни. До 2040 г. се очаква населението на България да намалее с нови 30 %, а етническият му състав ще коренно различен от днешния. Тоест, населението на Територията ще е около 5 млн. души, от които етническите българи ще са под 50 % и вече няма да се броят за държавотворен народ.

И ООН наскоро обяви, че до края на 21-ви век България ще се стопи до 2 млн. постоянно живеещи на територията души. От които етническите българи ще са едва 30 %. И това е оптимистичната картина, пак според тях. Защото имало варинт този български апокалипсис да настъпи много по-скоро.

А уж живеем в евро-атлантически рай на стабилността под мъдрото ръководство на изкованата от „евро-ценности“ псевдо партия ГЕРБ?!

Българската нация е оцелявала в трудности, но само когато я е обединявал патриотичен стимул, стремеж за оцеляване и възраждане, или са я обединявали велики социални идеи като комунизма, вярата в тържеството на справедливостта и оптимизмът, че утрешния ден ще е по-добър от вчерашния. Както е между 50-те и 80-те години на 20-ти век.

Но тогава имаше социална държава- жилище за всеки, гарантирана работа, постоянен и достоен доход, безплатни здравеопазване и просвета, лична и обществена сигурност. Беше ликвидирана неграмотността, така че дасе разгърне целият 100 %-ов потенциал на нацията ни. Бяха ликвидирани тежки и нелечими до този момент болести като туберкулозата например. (която се върна след 89-та година в България, въпреки че се считаше за изчезнало заболяване).

Раждането на деца е не само лично щастие, то е и национална кауза, която допринася за просперитета на цялата общност. Но за да се случи, държавата трябва да е на мястото си или поне да я има. Скоро обаче, благодарение на проводниците на западния глобализъм у нас ГЕРБ, държавата ще изчезне въобще като структура.  А с нея и българският й народ. Такъв е глобалният западен план. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. САЩ НИ НАТРЕСЕ ХЕРО УСТАФА НОВИЯ АМЕРИКАНСКИ ПОСЛАНИК МЮСЮЛМАНКА ОТ ИРАК ЗАЩОТО БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ ОЩЕ 2015 СА РАЗПИСАЛИ И СА НИ ПРОДАЛИ ЗА 5 МИЛИАРДА КОИТО СА СИ ПОДЕЛИЛИ И ИЗНЕСЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА НИ ПОДМЕНЯТ СЪС МЮСУЛМАНИТЕ ЕМИГРАНТИ КОИТО ЕВРОПА ИЗХВЪРЛЯ КУПУВАТ ЦИГАНСКИ ГЛАСОВЕ И ПРОДАВАТ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО ЗАТОВА СТРОЯТ ДЖАМИИ И ИЗБИВАТ ПРАСЕТА ЗА ДА СЕ ЧУВСТВАТ КОМФОРТНО ЕМИГРАНТИТЕ ТЕРОРИСТИ КОИТО ЩЕ ПОДГОТВЯТ ЗА НАПАДЕНИЕ СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ ДОКАТО ОПРОСТАЧЕНИЯ ЗАСПАЛ БЪЛГАРСКИ НАРОД БЯГА МРЕ МЪЛЧИ И НЕ ВЪСТАВА ДА ИЗГОНИ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ГЕРБ СЪС КАМЪНИ

  2. ЗЕМЯТА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ОТНОВО Е РОБСКА СТРАНА НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ

  3. ВЕЧНА ПАМЕТ И БЕЗСМЪРТИЕ ДРУГАРЮ ТОДОР ЖИВКОВ БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ЩАСТЛИВИТЕ БЕЗГРИЖНИ ПРЕКРАСНИ ГОДИНИ ДО 1989 СПОКОЙНИ ОСИГУРЕНИ ЗАЩИТЕНИ ЛИПСВАТЕ НИ ПОЧИВАЙТЕ В МИР В РАЯ СЛЕД ВАС БЪЛГАРИЯ Е АД СВЕТЛА ПАМЕТ НИСЪК ПОКЛОН БЛАГОДАРИМ ВИ

    • Анонимен, продължавай да ме разсмиваш! Тодор Живков беше по-прост и от ББ, той дори не можеше да чете правилно! Точно заради тоя циганин хората ненавиждат социализма, защото той го беше извратил!!! Вярно е, че беше в пъти по-добре, но това е поради социалния строй. Дори и извратен, измислен от мангала „зрял социализъм“, масово хората си спомнят и искат да се върне. А ако беше и истински… той е бил, но помнещите го измряха, знаем го ние, потомците им. Ще го предадем и на внуците си!

  4. ДРУЖБАТА НИ СЪС ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ Е ЖИЗНЕНО НЕОБХОДИМА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНО ВЪЗМОЖНО САМО СЪС БРАТСКА РУСИЯ

  5. И защо други народи от НАТО и ЕС увеличават броя си? Може би защото те не са под влиянието на Москва?

    • Някой московчанин да не ви е настъпил репрудуктивният апарат та не се размножавате? Условия няма, заплатите ниски, работа няма, никой не ви търси продукцията (на Москва и да я иска, не я давате, санкции), къде е ролята на митичният руски вредител?

    • Ей, анонимен соросоиден тъпанар, народите от ЕС също са в голяма демографска криза, а тези от тях, които увеличават броя си, го правят, защото приемат на територията си мигрантски тумби от неграмотни негри и араби – да им онождат жените, че да се плодят. А единствената страна, член на НАТО, чието население нараства по естествен път, а не чрез внасяне на мигранти, е Турция. Капиш, гнидо глупава соросоидна? Хайде сега пак питай защо… нещо си. Малоумник!

  6. ВЕЧНА ПАМЕТ ДРУГАРЮ ТОДОР ЖИВКОВ БЛАГОДАРИМ ВИ СЪС ВАС ВСИЧКО БЕШЕ ЗА БЛАГОТО НА ЧОВЕКА И В ИМЕТО НА НАРОДА НИСЪК ПОКЛОН

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *