Огромна вълна отнесе американска военна база в Тихия океан (С ВИДЕО)

Огромна вълна помете американска военна база на Маршаловите острови в Тихия океан, причинявайки големи щети, предаде Си Ен Ен.

Кадри в социалните мрежи показват как водата буквално помита бетонните заграждения, разбива врати и пълни сградите на базата до тавана, завличайки всичко в морето. Около 80 служители на базата се евакуират. Височината на придошлата вода достигна 15 метра. 

Маршаловите острови са подопечни на САЩ след Втората световна война, а през 1990 г. са признати за независими от ООН. Островите са изградени от коралови рифове и максималната им височина е не повече от 10 метра. Базата е изградена на такова място и е с такава височина, че никога в историята си не е заливана от вълни, коментираха военнослужещи във военното съоръжение.

„Посейдон“, ти ли беше?, пък питаме ние от Skandalno.net. Подробности за руското торпедо „Посейдон“, наричано още „Оръжието на Страшния съд“ ВИЖ ТУК

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Малка справка показва, че там БРАТУШКИТЕ каубои са си правили ядрените опити и островите са сташно замърени с радиация, до 1000 пъти по-силна, повече от Чернобил. Така че нищо чудно Русия да си е направила едно учение с цел да види резултата от такава една вълна, ПЪК И ДА Е ЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ за разбеснялата се островна Англия. Пъвата която ще получи такъв подарък не е друга, тя ще е преди Франция и Германия, които се оказаха тъпи васални правителства.

  2. Огромна вълна отнесе американска военна база. Огромната вълна беше наградена с най-високата държавна награда.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *