Полк. Николай Марков: За бавнозагряващите реотани – България премина под прякото командване на Лондон. ГОТВЯТ НИ ЗА ВОЙНА!

За бавнозагряващите реотани – България премина под прякото командване на Лондон. Военната цел е Русия – нейното пълно унищожение! Предстои ни истинска война в която ни включи „сглобката“. Това написа във фейсбук бившия разузнавач и шеф в НСО полк. Николай Марков.

„Борисов и Доган са гарантите за въпросното „стратегическо партньорство“ с Великобритания. За бъдещата война! Не случайно ротацията стана възможна именно заради английско настояване да работят с българската мафия“, пише още той.

Skandalno.net публикува целият текст на полк. Марков без редакторска намеса.

Повтарям! За бавнозагряващите реотани.

България премина под прякото командване на Лондон. Военната цел е Русия – нейното пълно унищожение! Това е истинска война в която ни включи „сглобката“. Случи се през подписване на стратегическо партньорство с Великобритания, подписано от М.Габриел в качеството й на външен министър. Съвсем скоро! Голямата война предстои и нищо не е свършило при такъв английски сценарий. Русия знае това и ще действа круто, както никога досега. Пригответе се за ада, защото него ви готвят.

Борисов и Доган са гарантите за въпросното „стратегическо партньорство“. За бъдещата война! Не случайно ротацията стана възможна именно заради английско настояване да работят с българската мафия. По-лесно е! Великобритания е звяр, който мрази славянството и методично го унищожава. Навсякъде и на всяка цена. Имате два избора – умирате за интересите на Великобритания, като украинците или умирате за България?

Затова предлагам напред и нагоре! Смело напред.

Линк към фейсбук поста на полк. Николай Марков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Изпитвам невероятен респект пред полк. Марков. Моята съдба е сложна но безспорно той е преживял безкрайно повече неприятности от мен и неговият поглед върху съвременните глобални процеси е достоен за определението “ обективен и професионален“. Поради своята наивност аз задавам само един въпрос свързан с бъдещето въобще. Вероятността от нова глобална война – Трета Световна война е огромна, въпреки че всеки от бъдещите противници осъзнава добре нейния унищожителен характер за всички. Кой ще победи в такава война – западния блок или Русия е без значение. Победителят ще трябва да преживее дните след войната а те ще бъдат страшни. Най-вероятно, победителят ще остане сам, съвсем сам на земното кълбо. Победител но останал сам! Тази цена на неговата победа, който и да е той е абсурдна – да загубиш всичко което имаш за да кажеш че си победил – това вече е диагноза. Да, нас ще ни въвлекат във война – аз имам същото разбиране. Но дори в хода на тази война, която няма да свърши за един ден, дори Русия ще остане сама – „ведь, мы болше на братушки“. С кого ще празнува своята победа?

    • Ами, погледни събитията от високо, приеми тази война като Потоп. Дошло е време за рестарт на системата. Боговете ще решават…….

    • Русия нищо няма да празнува, Русия казва свят без нас не си струва да има! Тъй, че обратно към амебите.

  2. Безспорно това за Англия е вярно, но чак пък такъв респект пред Марков… Малко ми влиза в графата плямпало.

  3. Митинга, който беше обявен на 27 , сега не трябва да бъде пред американското посоство, а пред английското, и пред правителството. В тази война няма да хвърлят Полша, нито Румъния, нито балтийските, хвърлят нас по много ясни причини. Всички русофобчета си имат айпи адреси. Да ги съберът и да подготвят една дивизийка от доброволци, горещи поддръжници на английските колонизатори, кириакстефчовци и продажници.

  4. Да добавя нещо и от мен-тези дни се нагледах на критики към полковника-че всявал страх, че що не правел нищо, само бил плямпал…
    Който има критично мислене-веднага ще види предупреждението за бавноварящите се жаби.
    Защото-ако пази Боже примерно утре обявят военно положение-а те ще го направят максимално изненадващо-първо мъжете заминавате в месомелачката. За 24 часа.
    Ако откажете-имат право да ви ликвидират на място като дезертьори. Пример-усра@йна.
    Прибираха ги от моловете и улиците в камионетки.
    След вас сме жените-за справки-уср@йна.
    Така че-имаме два избора:
    Първи: отиваме на сигурна смърт.
    Втори: знаете кой. И си заминаваме с чест и достойнство-за децата ни и България. Поне ще им дадем шанс.
    Трети: няма такъв.

  5. Русия щяла да действа круто. Русия се кани да действа круто от самото начало на СВО-то. Ама само се кани и плаши гаргите. Пък пустите му гарги не щат да се плашат, а налитат отгоре ѝ все по-отчаяно. Ако Русия беше действала круто толкова пъти, колкото пъти заяви такова намерение,до сега офиса на НАТО във Варна отдавна щеше да го е смела една голяма вълна.

  6. Абе красавецо ХМ, не можеш ли да вникнеш в същността на тая война. Там англосаксите подготвиха една гражданска касапница, руснаци срещу руснаци. Руснаците си дадоха сметка още от 2014 г какво им готвят, ама наглостта на Запада няма граници. Най-гадно е, че в тази наглост се включиха активно френското и германското правителство, резултат от което са стотици хиляди убити славяни от двете страни. И тоя ад продължава. нашите политически ПОДЛОГИ не само още не са узряли, последни ще са да защитават Украина от Агресора. Позорът е пълен и нечуван.

    • И как всичко, което си написал ти, вникващия, се вързва с приказките на Путин, които чухме в началото на СВО-то, че всеки, който посмее да се намеси отвън, ще получи удар, който не е и сънувал. Че ще бъдат нанасяни удари по центровете за вземане на решения. Колко държави се намесиха до сега? Колко центъра за вземане на решения бяха ударени? Руснаците казват: За базар надо отвечать. В най-свободен превод това означава трябва да стоиш зад думите си. Като знаеш, че не можеш да изпълниш нещо, а е ясно, че не може да удари по нито една държава от нато, защо трябва да приказваш големите приказки. За да ги уплашиш. Ами на, не се уплашиха. Намесиха се и не само с оръжие и войници се намесиха, ами и северните потоци гръмнаха и нищо не получиха в ответ. А през това време млади руски момчета гинат на фронта, две години вече станаха, трета ще започне. А щеше да е две седмици. Как си мислиш, вникващия, колко дълго руските семейства ще търпят да получават груз 200(убит) или синовете, мъжете, бащите им, да се връщат тежки инвалиди. Колко още ще мине време преди да се изчерпа безграничното руско търпение и да се стигне до руския бунт, който както е известно от историята, бива безмислен и безпощаден. Или ти вярваш, че народа с радостни песни на уста изпраща близките си мъже на смърт и осакатяване?

      • Тъпичка ми се видиш! „центровете за вземане на решения“ са в Украина.
        Русия не смята да почне световна война като бомбардира други държави.
        Кога и къде са споменавали, че СВО ще трае 2 седмици? Или пък 3 дни? И кой го е казал, освен Блинкен и цялата „демократична“ западна преституция само и само да повдигнат умрелия боен дух на укронацитата.
        Почна ли да ти светва нещо в канчето?

      • Панчо, а ти ми се вижда, че кратко помниш. Ами потърси в Гугъл и виж какво беше предвидено когато започваха СВО-то. Блиц криг беше предвиден. Пък вземи и послушай какво говорят хората, които се бият на фронта. И тези, които са участвали в първите дни на СВО-то. И как Путин люто се закани на тези, които посмеят да се намесят. А колкото до това, че центровете за вземане на решения били в Украйна – това ти твърдение е достатъчно за да се види кой е тъпичък. Вече и глухите чуха и слепите видяха, че не Украйна воюва с Русия, а НАТО и САЩ воюват с Русия на територията на Украйна. Ама според теб центровете за вземане на решения били в Украйна. Ти си знаеш.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *