Нинова: Истинската управляваща коалиция ГЕРБ- ДПС се Разпада! Днес Борисов официално си Призна, че 11 г. управлява с Пеевски и Доган!


Днес при уволнението на тримата си министри под претекст да се разграничала ГЕРБ от ДПС, Борисов най-официално призна, че Горанов, Маринов и Караниколов са били назначения точно на турската партия. Какво по-голямо доказателство от това за задкулисната коалиция ГЕРБ – ДПС и зависимостта на Борисов от Пеевски. От БСП нееднократно сме заявявали, че Обединените патриоти са официалният партньор на ГЕРБ във властта, но скритият, неофициалният и много по-влиятелният такъв са ДПС. Патриотите, а преди тях Реформаторския блок служеха на правителствата на Борисов като смокинови листа за прикритие на тази тайна коалиция. Истината лъсна. Сега тази коалиция се разпада. В паническият си страх и желание за оцеляване, Борисов хвърли тези оставки, но това няма да го спаси. Искаме оставката на целия кабинет и ще я получим, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Да, Бойко под натиск винаги признава, винаги се огъва и най-малкото дори само за това не трябва да бъде на тази длъжност. Прекалено егоистичен и самовлюбен човек винаги ще се държи така.
    Нинова е напориста, борбена и гъвкава, но сенките от миналото са си сенки, заложникът в САЩ си е заложник, а и гардеробът БСП е пълен със скелети и тъмни субекти.
    Иска ми се да вярвам, че България ще тръгне нагоре, но се страхувам, че твърде дълбоко сме потопени и няма да имаме право на втори опит. Изборът на следващ управляващ ще бъде съдбоносен, а дали имаме такъв човек, който да жертва години от живота си, всичките си нерви, всичко, за да опита? Прероденият Давид спи някъде…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *