Борисов: Няма да подам оставка! Ще свикам Контрапротест! (С ВИДЕО) + Коментара на Скандално.нет:

Коалицията запазва стабилността си в този състав и ще управлява държавата до края на мандата – до пролетта на следващата година. Това каза на брифинг в Министерски съвет след Коалиционен съвет лидерът на НФСБ Валери Симеонов. „Решихме, че най-сериозният въпрос, който трябва да решим, предстои в началото на следващата седмица – отхвърлянето на вота на недоверие, внесен от БСП. После ще обсъдим кадрови промени в кабинета. Консолидирани сме за довършване на мандата“, подчерта Валери Симеонов.

„България е правова държава. Ясно е, че протестите са организирани от група провокатори“, заяви Бойко Борисов. И обяви: „Ще направя огромни промени в кабинета. Кой е по-опитен, по-знаещ и по-можещ от нас? Всички държави в ЕС ни подкрепят. И фигурантът Радев ще ми дава оценки с обидни епитети. Видя се мафията с кого иска да управлява. Вчера ми се обади президентът Първанов, беше ми идеологически противник, а ме подкрепи. Той сега може да го отрече, но ми се обади и ме подкрепи.

„България е правова държава и ние се движим по правилата. Депозирани са оставките на трима министри и те бяха горе – изслушахме ги много внимателно и всеки от тях е свършил значими за държавата неща. Финансовият министър – стабилизира финансовата система, банковия съюз, благодарение на него сме с най-добри резултати в ЕС и ни хвалят.

Вътрешният министър положи огромни усилия – има огромен спад на престъпността, няма убийство и поръчан побой да не е разкрил! Включително над журналисти. Той положи огромни усилия и на протестите да има ред, въпреки сценариите за провокации“, отчете Борисов.

„Караниколов също е с отлични резултати – имаме рекорден ръст на инвестиции, рекорден приход на БВП“, допълни премиерът.

Разбрахме се да мобилизираме партиите в коалицията за преодоляване на вота на недоверие, защото най-гротескно е, че партия като БСП може да ни иска вот на недоверие, не видях мотиви във вота им, те са просто изсмукани от пръстите“, каза премиерът Бойко Борисов.

Той предупреди, че идват тежки времена и отбеляза, че не си представя България да се управлява от някои от лицата на протеста, защото те вече имали шанса да го направят и се е видяло какви са техните възможности. Премиерът призова към консолидация на нацията и определи варианта за служебен кабинет като абсурден. Ако се стигнело до служебно правителство, президентът Радев щял да подходи реваншистки и да ги репресира.

„С добра тактика опитват да привързват министрите ми към Делян Пеевски с любезното съдействие на така наречената градска десница, като видяхме, че се управляват от фейсбук.

ВИЖ ВИДЕОТО:

На единия ден тичат към Росенец, после пред МВР, после пред хотел Берлин да пият ритуално кафе…

Тази евтина политика, която се прави в момента, не е политика. Затова се консолидирахме с партньорите, защото най-гротескното е, точно БСП да иска вот на недоверие. От 70 години непипана от тях работа в Перник, ние водопровод София – Перник пуснахме, те затова ни искат оставката.

„Предстоят много тежки месеци, броят на починалите се вдига. България е единствената държава, която отрече пандемията. Другите държави затягат и всички казват, че пандемията не е отминала, не са само нашите светци доктори. Във Франция слагат маските, а ние тук обратното.

Идват тежки времена, сега едни хора са недоволни от едно, други от друго.

Познавам лицата от протеста и не си представям държавата да се управлява от такива хора, ще катастрофира мигновено!

Предстоят месеци на тежка икономическа криза и не е по силите на една партия и коалиция да прекара държавата през това бурно море. Повярвайте ми – ще падат правителства, служебно правителство е абсурд да се справи. На този незрял президент- фигурант, на който Шиши му реди кабинета, защо не излезе Христо Иванов да го пита за това? А искат оставките на моите министри, които са безкрайни професионалисти.

Въпрос не чух от Христо Иванов, не си зададохте този въпрос защо Пеевски е редил на Радев кабинета?

Вижте кабинетите, това не ви ли интересува, не е ли зависимост?

Ще направим огромен ремонт на кабинета. Но ако имаме политическа класа днес трябва да мислим какво да правим идните месеци, защото се задава огромна икономическа криза.

Няма никакво значение кой ще управлява – да не би да е удоволствие да си премиер или министър? Кой от тези на площада е по-опитен от нас? Най-голямата партия в Европа ме очаква на среща. Вчера Първанов ми се обади, идеологически противник ми беше.

Не се обичахме тогава, но сядахме и обсъждахме, така се прави във всички бели държави. Ние бяхме тогава в такава изолация, говорехме само с двама посланици.

А сега имаме пълна подкрепа на САЩ, ЕС, всички държави – най-големите държави вдигнаха ръка и гласуваха.

И фигурантът – президент да не излиза да ми дава оценка. Ама, майка ми е учителка и ме е учила да не отговарям с обидни епитети. Но се видя мафията кого управлява с есемеси и с какви лостове.

КОМЕНТАРЪТ НА СКАНДАЛНО.НЕТ:

Борисов напълно изперка. Този човек вече не прави разлика между истина и лъжа. Лъже толкова елементарно и нахално, че чак ни е неудобно да му опонираме. А точно тези негови патологично-инфантилни лъжи предизвикват най-много гняв у хората. Защото са безочливи. България била единствената страна в света, която не признавала пандемията!!!??? Все едно не той и неговия щаб, а някой друг определя правилата и мерките в страната

БСП искали вот на недоверие, защото Банкянския пуснал две тръби за 30 милиона, да спасява Перник от жажда, без да спомене, че тъкмо неговата партия остави града без вода, като криминално източи язовир „Студена“. А тъкмо когато пусна водопровода от София, взе че заваля дъжд и напълни язовира. И не споменава, че същият този водопровод надали някога ще се ползва. Едни 30 млн. лв. хвърлени на вятъра, заради крадливите му калинки.

Горанов бил гениален министър, а България – на трето място по финансова стабилност… Но Борисов уволнява финансовия си „гений“, както и останалите двама „изключителни“ министри, защото някои хора мислели, че са на Пеевски… но те не били…

Не той, Борисов, управлявал в коалиция с ДПС и Пеевски, а президента Радев, който бил и фигурант.

Христо Иванов докарвал пак БСП и ДПС на власт, все едно, че не помним летните протести от 2014 г., когато умните и красиви Христо-Ивановчета скачаха да докарат тъкмо Борисов на власт.

Въпреки, че България, по думите на Борисов, е страшно стабилна, до две месеца щяла да ни помете невиждана по мащабите си икономическа криза, което се явява и топ мотивът на Диктатора да го оставим с крадливата му шайка да ни управлява и т.н. и т.н….

Всяка дума в това изказване на Борисов е противоречие, а опитите му за шеги са нелепи и тъпи. Само за седмица прокламираната от мисирските му медии „харизма“, се стопи пред очите ни. Ако не иска хората да го изгонят с камъни или да го линчуват, този човек трябва незабавно да хвърли оставка и да се скрие. Оттук-насетне всяка минута престой във властта е опасна за здравето и живота му. Народът е навън и върло решен да го помете. Мафията зад гърба на Борисов е на предела, но ще се брани със зъби и нокти, готова да удави в кръв държавата за да остане на Власт. Да зачисти следите от престъпленията си, за да не бъде съдена. Сблъсъкът е неизбежен.

На бунт, народе!

Да пометем Диктатурата! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Vijdame kakav ‘Bezkraen’ Profesionalist po Zdravnite vaprosi e Kiro Pensionera, koito vsashtnost e SCHETOVODITEL. Iavno za da lajesh za broikite triabva da si schetovoditel ta da mojesh da ‘izdokarash’ I oschetovodish falshivite broiki. A ZASHTO BORISOV NE POISKA OSTAVKATA NA KIRO PENSIONERA? Iavno zashtoto SMIATAT DA NI ZATVORIAT ot septemvri ZA OSHTE 6 MESETSA, TA TOI IMA NUJDA OT KIRO PENSIONERA KATO NEGOVO VIARNO KUCHE DA PRODALJAVA DA NI LAJE I DA NI BOMBARDIRA S FALSHIVI DANNI. A NIE ISKAME OSTAVKATA NA KIRO PENSIONERA! KATO KIRO E TAKAV ‘BEZKRAEN PROFESIONALIST’, nishto che e pensioner, NE SE SAMNIAVAME CHE S VRAZKITE NA BORISOV, DEDO KIRO SHTE SI NAMERI DRUGA RABOTA. Ta ako vsichkite ministry biaha tolkova ‘BEZKRAINI PROFESIONALSTI’, NIAMASHE DA SME NAI-BEDNATA I OFITSIALNO PRIZNATA ZA NAI-KORUMPIRANA DARJAVA V EVROPA. Tova izkazvane gore e moje bi niakakav bazik. Da ama dnes ne sme parvi april I tova, koeto stava po ploshtadite i tova, koeto shte stane kato obiavat novata valna ot grip, e i shte e mnogo seriozno. I naistina dneshnite polititsi sa mnogo ZRELI, AMA ZRELI I OBIGRANI KATO KRADTSI I MAFIOTI, NE KATO PROFESIONALSTI I SPETSIALISTI. A GOSPODIN RADEV E CHISTA DUSHA I ZATOVA GO OBOCHAME.

  2. Забрави ли кирилицата??? Може би си от искащите да я забранят?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *