СКАНДАЛНО ВИДЕО С НОВИ ПАЧКИ В ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ! ВИЖ ВИДЕОТО:

Сайтът „Афера“ публикува видео от спалнята на Бойко Борисов, която вече бе показана със снимки, които изтекоха и за една от които Борисов потвърди, че е истинска. Човекът, който снима видеото, отваря чекмеджето, върху което се вижда същият пистолет от предишните снимки. В него има банкноти от 500 евро, кюлчета със злато и черен плик.

Снимка със същото съдържание вече излезе в публичното пространство, а анализ на „Бивол“ и Е-вестник“ доказа, че е истинска. Видеото се появи няколко часа след като Борисов обяви, че няма да подава оставка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/B5vCIlzVUnk

Сега изпращачът на имейла изрично посочва, че има още какво да покаже и възнамерява да го стори.

„Да, имаме и видео! И пачки с още непоказвани номера… Да спрем до тук?!? Абсурд!“, се казва в съобщението. Думите кореспондират с реплика на Бойко Борисов от тази сутрин, когато обясни защо няма да подаде оставка: „Служебно правителство – абсурд. Тогава ще се подмени протестът с наш протест.“

Видеото, озаглавено Na_ gosti_u_Bace, изглежда заснето с мобилен телефон, а държащият го минава от помещение в помещение, надзърта в банята и стига до спалнята. Там отваря нощното шкафче, върху което има пистолет, а вътре – банкноти.

Както и предишните имейли, и този е изпратен през guerillamail (временен имейл адрес – б.р.). Както и досега, имейлът е от български IP адрес, от мрежата на A1, но както вече бе коментирано, това може да се манипулира. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. От днес има нова кодова дума за искане на рушвет. Нещата трябва да се АРАНЖИРАТ правилно и работата ще стане.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *