Бабикян и Хаджигенов: След падането на Борисов ще преместим Протеста в Съдебната палата за Главата на Гешев!

В мига, в който падне Борисов, местим протеста пред съдебната палата. Ще поискаме главата на Гешев на тепсия. Глас народен – глас Божи. Това заяви директно от протеста пред Министерски съвет един от организаторите му Николай Хаджигенов.

Организаторите на грандиозните анти-правителствени протести от последната седмица – т. нар. „отровно трио“ Арман Бабикян, адв. Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков (от ляво на дясно)

Мисля, че тези дни българите най-сетне осъзнаха, че са граждани. Заедно счупихме зъба на страха. И Гешев ще си тръгне след Борисов. Нямаме право да повтаряме стари грешки, допълни Арман Бабикян в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“ по Евроком.

Не ни трябват синдикати, те се превърнаха в притурка на властта на ГЕРБ. Ще направим промяната с младите хора, каза още Хаджигенов, коментирайки факта, че и КТ „Подкрепа“, и КНСБ се ослушват за участие в протеста.

Борисов ще стиска властта със зъби, докато не си ги счупи и падне на врат, каза още Хаджигенов.

Той коментира и решението на премиера Бойко Борисов да поиска оставките на министрите Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов, за да се дистанцирал от ДПС:

„Борисов най-сетне си призна, че 11 години ни управлява в скрита коалиция с ДПС. Но има и по-важно: Ние сме седми ден в протест и тепърва създаваме организационна структура. Едва днес започна да работи щабът ни от доброволци, а вече има оставки“, посочи той.

„Това е първото доказателство, че националната стачка за бутане на властта, за която аз говоря от няколко години, работи дори само като заплаха – великолепно. Ние ще я направим“, допълни Хаджигенов. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ НИ КРАЧКА НАЗАД НАПРЕД ДО ПОБЕДА И ПАДАНЕ ВЛАСТА НА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТО И КАСКЕТА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *