Бийте Здраво, Хунтата поддава! В жалък опит да се спаси, Борисов уволни трима министри – Горанов, Маринов, Караниколов! Но Улицата продължава да Реве, Иска Главата на Октопода!

В жалък опит да се спаси от съд и затвор, или от по-лошото (падне ли, да бъде ликвидиран от мафията, преди официалната власт да го осъди за кражбите му) преди минути мафиотът Борисов поиска оставките на министрите си на финансите Владислав Горанов, на вътрешните работи Младен Маринов и на икономиката Емил Караниколов. Решението Диктатора взел след среща с областните координатори на партия ГЕРБ, а целта на това тройно уволнение била ГЕРБ да се дистанцира от ДПС. За никого не е тайна, че тези трима министри бяха назначения на ДПС, като гарант за участието на турската партия в разпределянето на властовите порции. И с днешния си акт и коментар към него Борисов най-сетне си го призна.

Сега е моментът „почетния председател“ да нанесе финалния си прословут подъл „депесарски шут“: Горанов и Младен Маринов чистосърдечно да си признаят, че са хора на Доган и да разкажат цялата история.

В допълнение да се включи Пеевски, като извади всички налични компромати срещу Боко Тиквата. Записи, видеоклипове, документи… ще стане много интересно.

Очаквайте всеки момент ДПС, макар и в ролята им на надяващи се на милост „полезни идиоти“ да се извъртят и да гласуват вота на недоверие към правителството, който днес бе внесен от БСП! Което няма да ги спаси от съд при новата власт.

Хунтата е на предела и всеки момент ще рухне, заедно с подчинения си Каскет Гешев!

„Не влизаме в споразумения, искаме главата на октопода. Оставка, Долу Мафията ГЕРБ“, реве улицата, а един от организаторите на софийския протест проф. Минеков коментира: „Никакви договорки с тази Мафия, ще сменяме модела на държавата. Ако Борисов не подаде оставка, ще го пометем… и вървим към предсрочни избори“

Удряй народе! Мафията е на колене, но не бъди милостив! Сега е моментът да я обезглавиш. Поколебаеш ли се – ще съжаляваш!  За свободата, за справедливостта и за бъдещето на тази държава и народ! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *