Николета пред развод с Валери, изневерила му с трима!

Николета сърдитаНиколета Лозанова и Валери Божинов са разделени, гръмна пресата. Светската двойка е на нож,  откакто футболистът хванал любимата си не в една, а в цели три изневери. Сега популярната двойка подготвя документи за развод.

Разногласията между двамата започнала в края на миналата година, когато ритнитопковецът отиде да играе във втородивизионния италиански „Тернана“. Именно тогава брюнетката се заинатила като магаре на лед, че няма да го последва отново и иска да продължава кариерата си у нас. Тя не искала да бездейства на Ботуша, докато той рита  по зеления терен, защото приятелите й били тук.

Явно  обаче не само воденето на „Папараци“  било причина Лозанова да си остане у нас, а и мичтаната свобода и любовните афери, в които тя винаги тайно се забърквала.

Според детективска агенция, наета от Божинов, любимата му е скачала за няколко месеца в цели три скута – на турски предприемач, на старозагорски търговец на зърно и, даже прекарала една нощ  отново  в прегръдките на бившия си преди  Валери – Николай Михайлов.

Категоричните доказателства в сериозен снимков материал, дадени на футболиста от детективите, както и неспирната мълва в светските среди, че Николета му слага рога, накарали спортиста този път категорично да вземе решение за развод.

По време на  делото Божинов ще настоява и за родителски права над дъщеричката им Никол,

Освен това той е решил да изгони от къщата си в Бояна Николета, като няма  да й помага финансово. Имал ангажимент само към дъщеря си, като  за нея щял да дава по 3000 лева на месец.

Божинова  парадира с петзвезден начин на живот, обаче  винаги е разчитала на неговите пари, за да поддържа висок стандарт. Тя изкарва  прилични финанси като модел и водещ на „Папараци“, но заплатата от 10 бона й стигала само за два тоалета на месец.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *