Прекалено! Николета и Валери ще се женят за трети път!

1

Николета Валери интимна вечеряВалери Божинов и Николета Лозанова отново са цъфнали  до ушите след уж драматичната раздяла, която почти преживяха през лятото, стига да се намери някой да им повярва, че е било така. Футболистът и плеймейтката показно се събраха малко преди Коледа и прекараха празниците на Малдивите уж да си притоплят отношенията. А сега  Божинов официално се е върнал в семейния им апартамент и в момента живее с жена си.

„Много сме щастливи с Валери, изчурулика тя. . Той предложи да се оженим отново и да направим трета сватба. Смятаме на нея да  сме си само двамата и да поканим десетина  наши приятели,  проверени във времето и мислещи ни само доброто. Ще видим, още съм в размисъл, но защо пък не?“, обясни пърхащо Николета.

Временната им  раздяла в края на лятото изиграла ролята на катализатор на връзката им и  още повече заздравила отношенията им. „Трябваше и двамата да минем през всичко това, за да установим, че двамата сме създадени един за друг и няма никаква сила, която да ни раздели в този живот“, издекламира Валери.

А дали са се разделяли? Дали са минали през някакви препятствия въобще? От селото на Николета се дивят на така наречната раздяла, защото ги виждали да пристигат да виждат дъщеря си заедно. Все пак рекламният трик бе изигран блестящо. Николета се направи на многострадална изоставена съпруга и кой знае защо това съвпадна сс старта на предаването й. След това първият доброволно интервюиран беше не кой да е, а собственият й съпруг.

След това уж случайно отидоха заедно на сватбата на Петко и Яна. После все още разделени се срещаха и пируваха по ресторанти. Той пък й подари за имения ден чанта от новата колекция на „Шанел“. А накаря хукнаха към Малдивите, за да се опознаят отново и да си затоплят отношенията.

По-нагласена работа от тази няма, коментират форумци. А новата женитба – е това вече е прекалено. Просто е извън пътя. Но в името на рекламата плейметката е способна на всичко!

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/boLJtL_y93Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *