Шок! Слави заби ученичка!

Слави Сашка гСлави Трифонов сияе и е като новороден. Той не само вече е прежалил Мартина и даже не се сеща за нея, но и има нова тръпка  в живота му.

Дългия е хлътнал буквално до уши и въпреки че ревниво пази личния си живот, от екипа му побързаха да издадат на пресата някои подробности. Най-шокиращото  за новата му изгора е възрастта й. Тя е само  на 18 години и в това отношение шоуменът задмина дори футболиста Благой Георгиев по свалки на невръстни мацки.

Младото агънце е в 12-ти клас в Музикалното училище, многообещаваща звезда и доста талантлива, обаче  никой не знае името й. Този път Слави категорично  е решил на всяка цена да запази отношенията им в тайна и да не набърква себе си и нея  в медийни скандали. Той се опари на няколко пъти от връзките си и сега е самата дискретност.

„Шефът ни отново го раздава супер секси,  излиза,  разказва вицове,  флиртува. Буквално сякаш разцъфна за няколко дни“, споделиха хора от шоуто. Близки до шоумена твърдят, че момичето е изключително скромно, но и много красиво. В същото време потънало в музиката и пълна отличничка. Не ходи по клубове и дискотеки, не сваля футболисти, не продава външността си

За разлика от комерсиалната  Мартина, 18-годишната девойка  изобщо не се впечатлявала от марковите дрехи и скъпите коли. Тя се облича добре, но не и непременно скъпо, полата й не е като носна кърпичка, дори лакът на ноктите й е безцветен и дискретен.

Именно с това момичето спечелило Слави. На него му писнало от претенциозни мадами, целите в силикон и накичени като коледни елхи.

От екипа смятат, че двамата още са в период на ухажване,  не са консумирали връзката си, тъй като излизат отскоро и държат всичко да става бавно. Дългия я водел само в дискретни заведения със сепарета,  дори веднъж вече били на почивка извън България, но в отделни стаи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *