Кали бясна: Колежките ми излизат пияни на сцената, не си знаят текстовете, срам ме е!

Кали рожден денНе отидох на наградите на „Планета“, защото мястото ми не беше там, заяви безкомпромисната Кали, която отвори голямата си уста и направи на пух и прах колежките си.

Аз бях бременна, бях в майчинство, не съм допринесла кой знае колко през тази година за гилдията и поп фолка. Затова не отидох на награждаването, защото нищо не съм направила, за да заслужа да се кача на сцената.

Според мен там трябва да отидат хора, които са направили нещо ново, които са издали албуми, които са заснели клипове и веднага са грабнали с тях сърцата на феновете. Хора, работили по различни успешни проекти. Аз не съм и не отидох.

Но за мое учудване там наистина имаше певци и певици, които са направили по-малко от мен, а някои и нищо. Не можеш да струваш два лева и да се състезаваш с някого, който струва 20 хиляди. Казвам го образно. Човек трябва да си знае цената, а не да се цупи, че не го оценили. Ами как да те оценят, като не струваш нищо?

Кали издаде огорчението си от свои колеги и колежки, които според нея позорят професията. Не можеш да излезеш на сцената пиян. Това е неуважение към публиката. А те го правят. Не можеш да излезеш и да не си знаеш текста, замествайки забравените думи с лалала или „хайде всички заедно“. Не можеш да се излагаш ходейки от маса на маса като цветарка, с надеждата да получиш някой бакшиш.

В тази професия човек трябва малко от малко да се уважава. Аз се уважавам. И се радвам, че не отидох на наградите и концерта на „Планета“, допълни гневно тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *