Лияна с отчаян вопъл: Спирам да пея, писна ми от скапания псевдо шоубизнес

ЛилиситаЛияна се ядоса и обяви, че повече няма да пее. Това, разбира се, едва ли ще се случи, но в афекта си певицата се развихри в социалната мрежа.

 „Писна ми от този  наш скапан измислен псевдо шоубизнес в България! За кой ли път вече отново ме свързват с мъж, когото дори не познавам, обаче споре някои ще се женя за него!

То  бяха намеци, не бяха колажи на първи страници, а сега чета и поредната лъжа за себе си, без да ми дадат дори думата да се оправдая и да кажа, че не е вярно!

Аз пък обявявам моя протест и той  е да не правя музика, понеже в България тя е изключително пошла надпревара с удари под кръста, а жълтото се е пропило дълбоко в душите на хората и жалко, но е единственото, което ги вълнува…“ – това написа поп фолк певицата Лияна се обърна към феновете си в социалната мрежа.

Изпълнителката с очи на сърна и редица хитове, сред които  „Изневяра“ и „Забранена любов“  е правила и друг път музикални паузи в кариерата си по различни лични причини, но този път е бясна и категорична – спира да пее в знак на протест срещу измисления ни хайлайф, папаращина, клавати  и жълтата преса.

Какво ще прави дългокосата красавица и как ще изхнанва дъщеря си Дениз, певицата не споделя. Тя има няколко готови парчета, но явно  няма да бъдат промотирани.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *