Шок! Чалгаризацията едва не уби петима фена на фолка

фолкПетима младежи бяха приети  по спешност в болницата  в Благоевград в тежко нетрезво състояние след концерта на „Планета“ в града. От вълнение, че виждат идолите си на сцената, почти всички младежи и девойки си донсели бутилки да се подкрепят и да куфеят.

Те изпаднали в още по-голям екстаз, когато Кали излязла на сцената с тримесечния си син и го нахранила с шишето мляко пред всички. Около 10 хиляди души от града и съседните села дивяли по площада, крещяли, припадали от екстаз, наддигайки бутилки в адската жега и виейки от възбуда.

Петима пияни се стоварили на плочките и буквално  изправили на нокти медиците в спешното отделение, които се втурнали да им спасяват живота след кошмарния запой на открито

В най-тежко състояние било прието непълнолетно  момиче, което се напило до козирката от радост, че вижда на живо любимите си изпълнители. Девойката била много зле, прелята й е  банка с отрезвяващи и подпомагащи организма да се съвземе медекаменти. Тя не била никак добре и трябвало да остане в реанимацията, но се зааинатила и по нейно твърдо настояване си тръгнала, казаха от  МБАЛ – Благоевград. Присъствали на „възкрасвънето“ й твърдят, че след като била свестена и отворила очи, първият въпрос бил: „Свършиха ли да пеят? Още ли са там? Исках да  се снимам с Константин и Илиян,  отивам си!” И никой не успял да я спре.  На останалите четирима  три часа били преливани банки, за да ги свестят, а като ги стабилизирали, медиците извикали родителите им, за да си ги прибират вкъщи.

Младите са способни на много силни и крайни емоции, коментираха психолози. Те буквално могат да припаднат от вълнение, че виждат свой кумир на живо.  Все пак обаче алкохолът не е бил най-доброто средство да потиснат чувствата си или да ги ескалират. Предполага се, че част от публиката ползвала и наркотици, за да може да куфее на макс.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *