Ужас! Пайнерки мятат зърна и йонита по сцената на прословутия концерт на „Планета“

АндреаЗа поредна година турнето на чалгаджийките от „Планета“ се превърна в дефиле на  пищната женска плът и безумните тоалети, които не оставиха нищо на въображението на феновете.

Както вече се смята за нормално,  „дрес кодът“ на певиците от бранша беше такъв, че голяма част от тях  се постараха и даже се престараха максимално да покажат на публиката силиконовите си инвестиции, както и подробности от разни анатомични свои  особености, които принципно би трябвало да стоят на тъмно, или поне да бъдат  покрити с някое модно парцалче.

Нищо ново под слънцето, ще кажат отекчени от парада на плът и няма да сбъркат. Зърната на Андреа отново бяха на абсолютен  показ и зрители доста се чудеха на каква магия се крепи бюстието й върху силикона и как не пада, освен ако не е забила карфички в силикона, или не е употребила лепило за човешка кожа. Така наречените къси  панталонки на Галена почти показаха на сцената  „най-милото й“ ( както го нарича госпожа  Кобилкина – „йонито“ й).

Наскоро родилата третия си  син Кали, макар и на серозна възраст също не скри нищо от себе си и щедро се разкрачи на сцената  и показа завидни форми и тяло. Единствено  Малина, която е известна със скромността си и уважението към феновете, се появи със  спортен тоалет и приличаше на току-що излязла от фитнес -клуба си с луксозния си лъскав екип.

Всички  звезди смениха по няколко тоалета по време на концерта, един от друг по-шокиращи и по-безумни, които караха публиката по-скоро да гледа, отколкото да слуша концерта. Всички снимаха в захлас с мобилните си телефони хне оставящи нищичко на зрителското въбражение.

Дръж се, народе! Звездите от „Планета“ няма да оставят голам град необходен.  По морето могат и да излязат голи на сцената и това ще е нормално за тях, защото някои са пък нудисти.

Турнето се предвижва с пет камиона техника и безброй луксозни коли на певиците и техния антураж.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/bKX7ziP6ac4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *