Баровци с яхти за милиони гонят рибарите от последното им убежище на Черноморския бряг. Кой стои зад тях?! (С ВИДЕО)

Баровци с яхти за милиони гонят рибарите от последното им убежище на Черноморския бряг. Кой стои зад тях?! Съдбата на последните черноморски рибари като съдбата на заличавания от глобал-капитализма български народ! (С ВИДЕО)

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Морето и плажоеете принадлежат на народа, никой няма право да ги присвоява, окупира или по какъвто и да е друг начин въвежда еднолично владение върху тях? На Сл. бряг например мутрите чрез ‘арендаторите” са окупирали почти цялата плажна ивица , та чак до морето където е до глезените.Кой им разреши да окупират национално богатство?

  2. Алчността е основната „ценност“ която притежават бизнесмени, мутри и политици. Тя не се лекува. Сигурен съм, че откак съществуват хора, тя е това заради което са избухвали повечето войни. Проблемът е, че с натрупване на някаква мощ, било политически или икономическа, алчният става агресивен. Започва да гази първо законите и правилата после морала и накрая хората. Има само едно кардинално лечение на алчно око и ненаедна глава. Все ще дойде ден в който ще се стигне и до това.

    • Ето това се случва в ЕС, те не си дават бреговете ей така, да им се бута или краде в държавите, особено в северните държави, а тук си позволяват всичко и всякакви незаконни действия и съсипия и след това се чудят, защо хората от източна Европа не ги искат и мразят ЕС и НАТО! Държат се като господари с роби и съсипват държавите, затова хората ги ненавиждат, допълнително и алчни български елементи, са готови да си продават държавата за лична изгода!

  3. Жал ми е за тези хора и за природата! Дано намерят изход от ситуацията и си отстоят правата, знам, че е отчайващо да се бориш срещу мощни богаташи и властимащи, но все пак им пожелавам успех в борбата за това останало непокътнато кътче природа на Черноморието ни и нека си го отвоюват! Успех!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *