Мария Илиева се целува с Криско, за да скрие грях с Аръков

Криско и МарияРапърът Криско и нашумялата му дуетна половинка Мария Илиева неочаквано  провокираха феновете си с доста двусмислен общ кадър.

Двамата сами  подхвърлиха  темата за отношенията си извън сцената  със снимка, на която той я гледа влюбено,  на път е да я награби и да я обсипе с целувки със страстни целувки.

Криско побърза да публикува снимката в Instagram , а под нея написа  „Вкусно“.  Уж веселата провокацията се повявява  точно в момент, в който под сурдинка се заговори, че Мария отново  се е събрала с актьора Иво Аръков, грижи се за раните му и го обсипва с пресни плодове, витамини, даже му дала пари да си оправи бакиите с бизнеса.

Преди повече от година двамата имаха тайна връзка,  която продължи няколко месеца. Певицата му подари кола и го глезеше безкрайно, но се усети, че той я използва и го остави.

Тези дни Мика Стоичкова, която доскоро също имаше горещ  романс с Аръков, злобно избухна във Facebook срещу певицата, наричайки я уж безадресно мафиотка и заплашвайки я, че няма да й се размине. Твърде възможно е реакцията й да е била предизвикана от упоритете  слухове, че ексгаджето й отново мачка чаршафите с доста извастната и по-възрастната от него певица.

Криско пък също беше свързван с щерката на Стоичков с твърдението, че е станал новото й гадже,  но  опроверга слуховете за интимни отношения и заяви, че са само приятели. Това обаче кой знае защо обидило щерката на Камата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0WN79cA4Cds

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *